Brad Pitt - Angelina Jolie: Στο χειρουργείο οι δυο κόρες τους κι εκείνοι στο πλευρό τους

10.03.2020
Brad Pitt - Angelina Jolie: Στο χειρουργείο οι δυο κόρες τους κι εκείνοι στο πλευρό τους
Αυτές ήταν τελικά οι "οικογενειακές υποχρεώσεις" για τις οποίες ο 53χρονος σταρ δεν παραβρέθηκε στη φετινή τελετή των βραβείων ΒAFTA.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Angelina Jolie μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε με αφορμή την πρόσφατη ημέρα της γυναίκας και το οποίο δημοσιεύτηκε στο Time.

Παρόλο που δεν αναφέρει ξεκάθαρα τα ονόματά τους, από τα όσα γράφει συμπεραίνουμε ότι μιλά για τη Zahara και τη Shiloh, την οποία βέβαια, στο μεταξύ, ο φακός "τσάκωσε" με πατερίτσες!

"Πέρασα τους δυο τελευταίους μήνες μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία με τη μεγαλύτερη κόρη μου και πριν από λίγες μέρες παρακολούθησα τη μικρότερη αδελφή της να χειρουργείται στο ισχύο", εξήγηση η Jolie τονίζοντας πως και τα δυο κορίτσια γνωρίζουν ότι γράφει για εκείνες. Για την ακρίβεια πήρε την άδειά τους, όπως εξήγησε χαρακτηριστικά.

Ξέρουν πόσο σέβομαι την ιδιωτικότητά τους και το συζητήσαμε το θέμα. Με ενθάρρυναν και οι δυο να γράψω κάτι. Αντιλαμβάνονται το ότι να αντιμετωπίζει κανείς ιατρικές προκλήσεις και να παλεύει να επιζήσει και να γιατρευτεί είναι κάτι για το οποίο κανείς θα πρέπει να καμαρώνει!

Και αν είναι κάποιος που το νιώθει αυτό στο πετσί του είναι η ίδια η Angelina η οποία το 2013 υπεβλήθη σε προληπτική διπλή μαστεκτομή και έναν χρόνο αργότερα σε αφαίρεση ωοθηκών, χειρουργεία για τα οποία μίλησε εκτενώς η ίδια προκαλώντας ρίγη συγκίνησης!

Μπορεί να μην αναφέρει τα ονόματά τους, όπως αναφέραμε, όμως προφανώς μιλά για τη 15χρονη Zahara και τη 13χρονη Shiloh. Εκείνη και ο πρώην σύζυγός της, τον οποίο δεν αναφέρει μεν, όμως πληροφορίες τον θέλουν εκεί κοντά στα παιδιά του, έχουν μαζί ακόμη τέσσερα παιδιά, ως γνωστόν, τον 18χρονο Maddox, τον 16χρον Pax και τα 11χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

Επίσημα για το θέμα εκπρόσωπος του Pitt δεν έχει απαντήσει, όμως πηγές από το περιβάλλον του επιβεβαιώνουν ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν παραβρέθηκε στην τελετή των φετινών BAFTAs, όπου για την ιστορία, παρότι απών, "έδωσε ρέστα" με τα σχόλιά του για τους Sussexes αλλά και για το διαζύγιό του. "Η οικογένεια πάνω από όλα", λέει ο Pitt και προσπαθεί να το υποστηρίξει με όλο του το "είναι".

Πάντως, έτσι, για την ιστορία, στο κείμενο της Jolie, στο οποίο γενικά υμνεί τις σχέσεις μεταξύ των παιδιών της που βοηθούν το ένα το άλλο σε κάθε περίπτωση με αγάπη και και αφοσίωση, αναφορά στον πατέρα τους δεν υπήρξε καμία... Έστω!