Tom Hanks και Rita Wilson: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

18.03.2020
Tom Hanks και Rita Wilson: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ευχάριστα τα νέα για το διάσημο ζεύγος. Υπάρχει όμως και ένα "δυσάρεστο" και το αποκαλύπτει ο ίδιος ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. [Μην τρομάξεις... Πλάκα κάνει!]

Πριν από έξι ημέρες, ο ίδιος ο Tom Hanks είχε ανακοινώσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Rita Wilson, προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό στην Αυστραλία όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της τελευταία του ταινίας.

Ακολούθησαν τις οδηγίες των γιατρών στην απομόνωση και χθες πήραν εξιτήριο μετακομίζοντας σε μία βίλα στην Queensland όπου θα παραμείνουν μέχρι να αναρρώσουν πλήρως.

Σήμερα, ο πολυβραβευμενος ηθοποιός ενημέρωσε τον κόσμο για την εξέλιξη στην υγεία τους με μια νέα ανάρτηση όπου μοιράστηκε φωτογραφία μίας παλιάς γραφομηχανής.

Δίπλα στη φωτογραφία διαβάσαμε τα εξής, μεταξύ άλλων.

"Γεια σας φίλοι. Στα καλά νέα: Ύστερα από μία εβδομάδα στην απομόνωση αφού βγήκαμε θετικοί στον ιό, τα συμπτώματα είναι περίπου τα ίδια. Δεν έχουμε πυρετό αλλά η κόπωση μένει. Διπλώνω μερικά ρούχα, πλένω τα πιάτα και θέλω να ξαπλώσω για έναν υπνάκο. Στα άσχημα νέα: Η σύζυγός μου @ritawilson μου 'πήρε' 6 συνεχόμενα παιχνίδια στο Gin Rummy και με κερδίζει κατά 201 πόντους"...


"Είμαστε σε αυτό όλοι μαζί" τελειώνει το Post ο Tom Hanks και συγκινεί. Ιδου: