Sophie Turner: Αποκάλυψε την περίεργη συνήθεια του Joe Jonas στη διάρκεια της καραντίνας

09.04.2020
Sophie Turner: Αποκάλυψε την περίεργη συνήθεια του Joe Jonas στη διάρκεια της καραντίνας
Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να είναι σε αυτοαπομόνωση -που επιβάλλεται πλέον στις περισσότερες χώρες του κόσμου λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορονοϊού- αλλά προφανώς η σταρ του Game of Thrones το απολαμβάνει. Όπως δηλώνει η ίδια της αρέσει να βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τον σύζυγό της κυρίως επειδή εκείνος αναγκάστηκε να γίνει σπιτόγατος μαζί της και πλέον δεν είναι τόσο κοινωνικός όσο συμβαίνει στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, ο Joe εξακολουθεί να χρειάζεται κάποια εκπαίδευση για το πώς να δεχτεί πραγματικά αυτόν τον τρόπο απομόνωσης.

Αυτό το αποκάλυψε η ίδια η Turner στον Conan O'Brien μιλώντας στην εκπομπή του πριν από λίγες μέρες. «Είμαι εσωστρεφής, είμαι σπιτόγατα», είπε στον παρουσιαστή. «Αν θα μπορούσα να μείνω στο σπίτι όλη την ημέρα θα το ήθελα πολύ». Ο Jonas, ωστόσο, είναι το εντελώς αντίθετο. «Όλα φαίνεται να λειτουργούν υπέρ μου εδώ, επειδή ο Joe είναι στην πραγματικότητα μια «κοινωνική πεταλούδα», οπότε αγωνίζομαι να τον κλειδώσω μέσα και να τον έχω να περνάει απλά τον χρόνο του μαζί μου», είπε. «Είναι σαν φυλακή γι 'αυτόν, αλλά είναι ωραία για μένα».

Ωστόσο, η αυτοαπομόνωση έκανε την Turner να καταλάβει μια από τις άσχημες συνήθειες του Jonas: φοράει τζιν στο σπίτι, σε καραντίνα, όπου κανείς δεν τον βλέπει. «Είδα ένα meme online όπου έλεγε “Αν φοράς παντελόνια στο σπίτι, κατά τη διάρκεια της καραντίνας τι λέει αυτό για εσένα;”», αστειεύτηκε η Turner. «Ότι είσαι ψυχοπαθής; Και ο Joe το κάνει αυτό! Ο Joe φοράει παντελόνια στο σπίτι όταν κανείς δεν μπορεί να τον δει». Η Turner, από την άλλη πλευρά, φορούσε φόρμα στη συνέντευξη.

Το ζευγάρι ξεκαθάρισε ότι δεν γυρνάει από εδώ και από εκεί από τη στιγμή που άρχισε η κοινωνική αποστασιοποίηση. Μάλιστα η Turner είχε δημοσιεύσει στις αρχές Μαρτίου μια φωτογραφία τους στα stories της στο Instagram, όπου φορούσαν μάσκες. Όπως είπε στο Entertainment Tonight «Δεν δίνω δεκάρα για την ελευθερία σας. Θα μπορούσατε να μολύνετε άλλους ανθρώπους, άλλους ευάλωτους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Μείνετε μέσα παιδιά, δεν είναι ωραίο και δεν είναι έξυπνο».

Όπως είπε στον O'Brien, η ρουτίνα της καραντίνας της είναι απλή: πηγαίνει βόλτα τα σκυλιά της μία φορά την ημέρα και αυτό ήταν. Αλλά ο Jonas έχει βρει ένα νέο χόμπι για να γεμίσει το χρόνο του που είναι το DJing. «Έχει αρχίσει να το κάνει πολύ δυνατά όταν προσπαθώ να διαβάσω τα σενάρια μου», παραπονέθηκε, πριν παραδεχτεί ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό. «Του σερβίρω τα ποτά του με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Θα μου στείλει μήνυμα που θα γράφει «Τι ώρα είναι;» Θα απαντήσω από την κουζίνα, «Shot time», και θα του φέρω ένα σφηνάκι τεκίλα» είπε.

Για την ιστορία, πάντως, o Joe μαγειρεύει κι όλας... Ιδού και μία απόδειξη