O Bruce Willis ξυρίζει on camera το κεφάλι της κόρης του, πριν εκείνη ποζάρει topless για τη μεγαλύτερη αδελφή της

09.04.2020
O Bruce Willis ξυρίζει on camera το κεφάλι της κόρης του, πριν εκείνη ποζάρει topless για τη μεγαλύτερη αδελφή της
Ακόμη ένα από τα -παράξενα- πράγματα που κάνει η διάσημη οικογένεια εν μέσω καραντίνας.

Όπως είδαμε πριν από δύο μέρες -για κάποιον λόγο που δεν έχει κοινοποιηθεί- ο Bruce Willis επέλεξε να περάσει την απομόνωση που επιβλήθηκε σε όλο τον κόσμο λόγω κορονοϊού στο σπίτι της πρώην συζύγου του, Demi Moore μαζί με την ίδια, τις τρεις κόρες τους και τους συντρόφους αυτών.

Στις πρώτες φωτογραφίες που είδαμε στα social media από την ιδιότυπη αυτή συγκατοίκηση παρατηρήσαμε και -τα πολύ αγαπησιάρικα, ομολογουμένως- σχόλια της νυν συζύγου του Bruce, Emma Hemming, η οποία, παρεμπιπτόντως, βρίσκεται στο δικό τους σπίτι, μαζί με τις δυο κόρες τους.

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μία πολύ αγαπημένη οικογένεια, στο ευρύτερο πλαίσιό της, το έχουμε δει ξανά και ξανά.

Σε δεύτερο χρόνο, λοιπόν, καταγράφεται ακόμη ένα διαδικτυακό "χτύπημα" από το "μέτωπο" καθώς η Tallulah, μοιράστηκε ένα βίντεο όπου βλέπουμε τον μπαμπά Bruce να της ξυρίζει το κεφάλι -θυμίζοντας, ξεκάθαρα την εποχή που έκανε το ίδιο για τη μαμά Demi, όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην ταινία "JI Jane" (αν υποθέσουμε, δηλαδή, ότι είχε αναλάβει και το grooming της τότε συζύγου [φωτό κάτω])

Ιδού λοιπόν το βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο, για την ιστορία η Emma Hemming σχολίασε λέγοντας ότι "αυτό, κυριολεκτικά κάνει την καρδιά της να λιώσει" ενώ στη συνέχεια οι φωτογραφίες που τράβηξε η μεγάλη αδελφή, Rummer, λίγο αργότερα. Αναμένουμε σίγουρα συνέχεια, καθώς η καραντίνα έχει... δρόμο!