Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες για την εγκυμοσύνη - Και δεν είναι πολύ ήρεμη!

26.01.2021
Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες για την εγκυμοσύνη - Και δεν είναι πολύ ήρεμη!
Όσα είπε στην εκπομπή της, "Ευτυχείτε"

Τις τελευταίες ημέρες, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι έγκυος, λόγω μιας ατάκας που είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατά την διάρκεια της εκπομπής "Ευτυχείτε”. Πιο συγκεκριμένα, ο συνάδελφος της, με αφορμή μια στιγμή συγκίνησή της, είχε πει πως αυτό συμβαίνει "σε όλες τις γυναίκες στην κατάσταση της".

Δες και αυτό: Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου - Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης [video]

Μέσα από την εκπομπή της, η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση και ξεκαθάρισε πως δεν είναι έγκυος, ενώ μάλιστα δήλωσε ενοχλημένη από δημοσιογράφους που έλεγαν ότι έχει ανοίξει η λεκάνη.

"Να πω ότι η Ηλιάνα ρώτησε την Άννα αν είμαι έγκυος και μου έστελναν μηνύματα ότι ήταν άκομψο. Δεν ήταν άκομψο, γιατί η κοπέλα το έκανε με πολύ γλυκό τρόπο. Άκομψο είναι όταν κάποιοι δημοσιογράφοι εντός εισαγωγικών πήραν τηλέφωνο τους γονείς μου και τους έλεγαν "θέλουμε μια δήλωση αν η Κατερίνα είναι έγκυος”. Άκομψο ήταν κάποια sites και κάποιοι δημοσιογράφοι που έλεγαν "έχει ανοίξει η λεκάνη της και είναι έγκυος και περιμένει κορίτσι”.

Όταν κάποιος πει για μια γυναίκα 'στην κατάστασή της', μπορεί αυτή η γυναίκα να έχει πρηστεί, όταν είναι στα 35-36 μπορεί να μην νιώσει πολύ καλά, οι λόγοι δεν είναι μόνο εγκυμοσύνη. Μπορεί να φταίει κάποια θεραπεία, μπορεί να οι ορμόνες, μπορεί να είναι κάποια άλλη διαδικασία ή μπορεί τέλος πάντων να είναι στις δύσκολες ημέρες του μήνα.

Απλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι γιατί μπορεί σε κάποιο καιρό, μπορεί σε χρόνια, μπορεί και ποτέ δεν θα μπω στη διαδικασία να πω είμαι ή δεν είμαι και να παίζουμε με όλο αυτό. Είναι ένα λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Αν μείνω έγκυος ή μελλοντικά θα φανεί, θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό, είναι λεπτό ζήτημα", δήλωσε η ίδια.