Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Να πηγαίνεις στην πρόβα και ο σκηνοθέτης να σου μιλά με το χέρι μέσα στο παντελόνι"

28.01.2021
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Να πηγαίνεις στην πρόβα και ο σκηνοθέτης να σου μιλά με το χέρι μέσα στο παντελόνι"
Η ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό της Ζέτας Δούκα μετά τις καταγγελίες για τον Κιμούλη

Η δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα προς τον Γιώργο Κιμούλη έχει προκαλέσει ένα ντόμινο αποκαλύψεων από πολλούς ηθοποιούς που αποφάσισαν να δείξουν δημοσίως πως βρίσκονται στο πλευρό της.

Δες και αυτό: Γιώργος Κιμούλης: Κάνει αγωγή και μήνυση στη Ζέτα Δούκα μετά τις καταγγελίες της

Μια από αυτές, είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποφάσισε να στηρίξει τη φίλη της, Ζέτα Δούκα, για την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για την ψυχολογική βία που δέχθηκε στον εργασιακό της χώρο.

Μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση της η ηθοποιός λέει πως η Ζέτα Δούκα "δυστυχώς δεν είναι η μόνη. Συσπειρωνόμαστε για να μιλήσουμε όλες μαζί. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η επιβολή βίας πάνω σε γυναίκες απο άντρες. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί.....Σκεφτείτε να πηγαίνετε με λαχτάρα στην πρόβα όπου ο τάδε ηθοποιός και σκηνοθέτης σου μιλάει με το χέρι μέσα στο παντελόνι του και μετά σου αγγίζει το πρόσωπο. Σκεφθείτε να πρέπει από αυτή τη θέση να πάτε να καταγγείλετε έναν άνθρωπο που ο κόσμος αγαπάει μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα. Σκεφθείτε όλες τις πόρτες να κλείνουν γιατί τολμήσατε να απαντήσετε σ ένα τέτοιο άνθρωπο.....Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοικανοποιειται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του. Και πολλά πολλά άλλα...Γιατί είναι και τα άλλα".

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση της: