Η Keira Knightley δεν πρόκειται να γυρίσει γυμνές κινηματογραφικές σκηνές από άντρες

28.01.2021
Η Keira Knightley δεν πρόκειται να γυρίσει γυμνές κινηματογραφικές σκηνές από άντρες
"Θα προτιμούσα να μην στέκομαι μπροστά σε μια ομάδα ανδρών γυμνή"

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η Keira Knightley μίλησε ανοιχτά για την δυσκολία στης σε ό,τι αφορά την κινηματογράφηση γυμνών σκηνών από άντρες σκηνοθέτες. «Δεν το απαγορεύω εντελώς», είπε για το γυμνό στην οθόνη, «αλλά το απαγορεύω όταν είναι από άντρες».

Δες και αυτό: Adele: Αυτό είναι το ποσό-βόμβα του διαζυγίου της

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: "Δεν θέλω να είμαι σε αυτές τις φρικτές σκηνές σεξ όπου είστε ιδρωμένοι και μουγκρίζετε. Δεν με ενδιαφέρει να το κάνω αυτό." Η Knightley, 35 ετών και μητέρα δύο παιδιών, είπε ότι θα ήταν διαφορετικό εάν εργαζόταν σε ένα έργο που γιόρταζε τη μητρότητα και το ταξίδι της σωματικής αποδοχής. "Αισθάνομαι ότι αυτό θα έπρεπε να γίνει με μια γυναίκα σκηνοθέτη".

"Αν αφορούσε τη μητρότητα, το πόσο εξαιρετικό είναι το σώμα, για το πώς ξαφνικά κοιτάζεις αυτό το σώμα που ξέρεις ότι είναι δικό σου και ξαφνικά το βλέπεις με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, τότε ναι, θα ήμουν εντελώς έτοιμη να το εξερευνήσω με μια γυναίκα που θα το καταλάβαινε αυτό. Αλλά νιώθω πολύ άβολα τώρα μπροστά στο ανδρικό βλέμμα".

Αυτό το είδες; Rihanna: Ο απολαυστικός τρόπος με τον οποίο γιόρτασε στο Instagram την αποχώρηση Trump

"Λέγοντας αυτό, υπάρχουν στιγμές που λέω, 'Ναι, βλέπω απόλυτα το γιατί θα ήταν πολύ καλό να προστεθεί αυτή η σκηνή σεξ σε αυτήν την ταινία. Έχω αποκτήσει δύο παιδιά και δεν θα ήθελα να στέκομαι μπροστά σε μια ομάδα ανδρών γυμνή", πρόσθεσε η ίδια.