Η Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τον σύζυγό της - Πόσα κεράκια έσβησε;

01.02.2021
Η Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τον σύζυγό της - Πόσα κεράκια έσβησε;
Πανευτυχής με τους δικούς της ανθρώπους η ελληνίδα τραγουδίστρια και κριτής του The Voice of Greece

Γενέθλια είχε χθες (31/1/2021) η Έλενα Παπαρίζου και σήμερα μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες για να εκφράσει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους της ευχήθηκαν με αγάπη.

Η εορταστική ατμόσφαιρα, βέβαια, είχε ξεκινήσει από νωρίς χθες με μια απίθανη φωτογραφία και μια... ενημέρωση. "It' s my Birthday", έγραψε η Έλενα και, φυσικά, οι ευχές έφτασαν... βροχή

39 χρόνια συμπλήρωσε χθες, παρεμπιπτόντως, η δημοφιλής τραγουδίστρια που εμείς γνωρίσαμε ευρέως το 2001 όταν μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη, τότε, ως Antique, μας εκπροσώπησαν στον διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας, μάλιστα την τρίτη θέση!

Με τέσσερις φωτογαφίες η σημερινή της ανάρτηση, λοιπόν. Στην πρώτη, τη βλέπουμε σε μια τρυφερή πόζα με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, στη δεύτερη με την αγαπημένη της μητέρα και στις δυο επόμενες, οι δυο τούρτες, με τις οποίες, προφανώς, τη... γιόρτασαν!


"ευχαριστώ και πάλι για τις πανέμορφες ευχές σας! ♥️ Τελικά να την μετρήσω την περσινή χρονιά στην ηλικία μου ή όχι; 🤔😂 Αστειεύομαι... 😇🙈 Όπως και να ‘χει η ζωή είναι ωραία, και πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της! Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και σας εύχομαι και πάλι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους τους τομείς 🐯♥️", γράφει στη λεζάντα και ιδού: