Κατερίνα Λέχου για Γιώργο Κιμούλη: "Έπινα και έπαιρνα ηρεμιστικά"

02.02.2021
Κατερίνα Λέχου για Γιώργο Κιμούλη: "Έπινα και έπαιρνα ηρεμιστικά"
Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά

Ντόμινο καταγγελιών γίνεται τις τελευταίες ημέρες από ηθοποιούς εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, με την Κατερίνα Λέχου να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την επαγγελματική σχέση με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Δες και αυτό: Ζέτα Δούκα: Σάλος από τις καταγγελίες της εναντίον του Γιώργου Κιμούλη - "Με έβριζε και με κλώτσησε"

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, η 53χρονος ηθοποιός μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη, την περίοδο 2003-2004, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στο θέατρο.

Αυτό το είδες; Θέμα πειθαρχικό για τον Γιώργο Κιμούλη στο σημερινό Συμβούλιο Ελλήνων ηθοποιών

"Το αίσθημα του φόβου ξύπνησε μέσα μου σαν τα αγριόχορτα, που τα βγάζεις και ξαναβγαίνουν. Ξυπνάει μέσα μου γιατί φαίνεται ήταν πολύ έντονο. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία στο έτος 2003-2004 που βίωσα για όλη τη σεζόν επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, που σε φέρνει σε επίπεδο να μην ξέρεις αν μπορείς να πεις τα λόγια σου, να φοβάσαι ότι θα εκτεθείς μπροστά στον κόσμο, γιατί μια κλαίει και δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί κάποιος της μιλάει σιγά και τη βρίζει, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος. Μιλώ μόνο για επί σκηνής, γιατί με τον Γιώργο είχα και προσωπική σχέση. Όμως η προσωπική μου σχέση είναι δική μου ευθύνη και αν πέρασα άσχημα ή ωραία δεν αφορά τον κόσμο...Το θύμα είναι συνεχώς σε εγρήγορση, και αυτό είναι εξουθενωτικό, γιατί δεν ξέρεις αν μπορείς να επιβιώσεις. Σε ενδιαφέρει μόνο η επιβίωσή σου εκείνη τη στιγμή και είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που δεν τον καταλαβαίνεις. Έχει ανασυρθεί από μέσα μου το αίσθημα του φόβου, είναι τρομερό το πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου... Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου, ένιωθα ενοχές ότι μπορεί να φταίω και εγώ σε αυτό που συμβαίνει. Μετά ήρθε και το πλήρωμα του χρόνου που χωρίσαμε και μπόρεσα να συνεχίσω τη ζωή μου", είπε η ίδια.

Η ηθοποιός αποδέχθηκε επίσης πως τη συγκεκριμένη περίοδο κατανάλωνε αλκοόλ και έπαιρνε ηρεμιστικά, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην κατάσταση, ενώ επίσης είχε εμφανίσει και δερματικά.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη: