«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας ντύθηκε Ινδιάνος κι εμείς τον θυμόμαστε με την ίδια στολή 34 χρόνια πριν

11.02.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας ντύθηκε Ινδιάνος κι εμείς τον θυμόμαστε με την ίδια στολή 34 χρόνια πριν
"Ο καλύτερος παππούς του κόσμου". Έτσι αποκαλεί τον πατριάρχη της οικογένειας Σεβαστού ο εγγονός του και εκείνος δεν του χαλάει ποτέ χατίρι!

Έτσι έγινε και στο χθεσινό [10/2/2021] επεισοδιο της σειράς, όπου ο Δούκας Σεβαστός, κατά κόσμον, Λεωνίδας Κακούρης, αποφάσισε να παίξει με τον μικρό Σέργιο το παιχνίδι "Καουμπόιζ και Ινδιάνοι". Ο ίδιος φόρεσε τα φτερά και ο εγγονός του το καπέλο.

Η μάχη "άναψε" στο σαλόνι του αρχοντικού και δεν ήταν εύκολο να διακρίνει κανείς ποιος από τους δυο το απολάμβανε περισσότερο.

Παρακολουθώντας αυτή τη σκηνή, μας ήρθε στον νου κάτι από τα παλιά. Από τα πολύ παλιά. Από το 1987, για την ακρίβεια, όταν ο Λεωνίδας Κακούρης έκανε την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση στην παιδική σειρά της ΕΤ1 "Κουτιού τα παραμύθια". Ως Ινδιάνος, φυσικά...

Πραγματικά αγνώριστος ο ηθοποιός με τη χαρακτηριστική φωνή 34 χρόνια πριν.

Για την ιστορία, μετά τη σειρά αυτή ο Λεωνίδας Κακούρης συμμετείχε σε πολλές ακόμη σειρές ενώ η έχει δανίσει τη φωνή του σε πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων -με πιο χαρακτηριστική την "Εποχή των Παγετώνων" όπου είναι, φυσικά, ο Diego [φωτό κάτω].

Από τις πολλές συμμετοχές του ξεχωρίζουμε τη σειρά "Αγάπης Μαχαιριά" (2006 - 2007), ΣανΧειμωνιάτικη Λιακάδα (2011 - 2012) και, φυσικά τη Λάμψη (19996-1998). Ιδού και οι αντίστοιχες φωτογραφίες στη συνέχεια.