Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα φετινά Όσκαρ

13.02.2021
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα φετινά Όσκαρ
Πότε και πώς θα διεξαχθούν εν μέσω πανδημίας

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, η οποία μετατέθηκε για τις 25 Απριλίου λόγω της πανδημίας, θα μεταδοθεί ζωντανά από διάφορα μέρη, μεταξύ των οποίων και το Hollywood Χόλιγουντ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ακαδημίας. "Η Ακαδημία είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει μια τελετή απονομής των Όσκαρ άνευ προηγουμένου, προτάσσοντας τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων", δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών του Κινηματογράφου, που απονέμει τα χρυσά αγαλματίδια.

Δες και αυτό: "Τα Φιλαράκια": Γιατί ο Jean Claude Van Damme έκανε κακή εντύπωση στις πρωταγωνίστριες της σειράς

"Για να δημιουργήσουμε ένα θέαμα με φυσική παρουσία, το οποίο το κοινό μας παγκοσμίως θέλει να παρακολουθήσει, προσαρμοσμένοι στους περιορισμούς της πανδημίας, η τελετή θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από πολλούς χώρους, μεταξύ αυτών το εμβληματικό Dolby Theatre", που κάθε χρόνο φιλοξενεί τα Όσκαρ, συμπλήρωσε η ίδια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τελετή των βραβείων Όσκαρ οργανώνεται ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές, καθώς τη δεκαετία του 1950, η αναμετάδοσή της έγινε από το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.