Voice: Η μεγάλη νικήτρια του, η σπάνια νόσος από την οποία πάσχει και το ντουέτο που της ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου [videos]

13.02.2021
Voice: Η μεγάλη νικήτρια του, η σπάνια νόσος από την οποία πάσχει και το ντουέτο που της ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου [videos]
Ο τελικός του δημοφιλούς τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ και ιδού τα πράγματα πού μπορεί να έχασες.

Η φαντασμαγορική βραδιά που ξεκίνησε στις 9 το βράδυ με τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού να υποδέχεται τον κόσμο εντός και εκτός πλατό έληξε μετά τη μια το βράδυ με νικήτρια το απόλυτο φαβορί, τη 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Η ξανθιά κοπέλα, την οποία, για την ιστορία στην αρχή είχαν διεκδικήσει και ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς, εντυπωσίασε τους πάντες, ακόμη μια φορά και κατέκτησε την κορυφή.

Τέσσερις οι διαγωνιζόμενοι που μπήκαν στην τελική κούρσα του τελικού με την Έλενα Παπαρίζου να καμαρώνει για τις δύο φιναλίστ που ήταν κορίτσια της δικής της ομάδας. Μαζί με την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, το τρόπαιο διεκδίκησε στο τέλος και η εξίσου ταλαντούχα Έλενα Σιετή.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά στη σκηνή είχαμε και δυο μεγάλες εκπλήξεις: δύο ντουέτα από τους coaches με ερμηνείες που, πραγματικά, εντυπωσίασαν. Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σάκης Ρουβάς με τον Πάνο Μουζουράκη.

Οι δυο φιναλίστ ερμήνευσαν τα τραγούδια που είχαν επιλέξει για την τελική φάση και η ψηφοφορία ανέδειξε νικήτρια την Ιωάννα. Ιδού οι τελικές ερμηνείες και των δύο.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η συγκίνηση της νικήτριας ήταν τεράστια και δεν το έκρυψε ούτε στιγμή

Εκτός από το ότι είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή με το ταλέντο, την παρουσία και τη γλυκύτητά της, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου είχε, ταυτόχρονα, συγκινήσει όλο τον κόσμο όταν εξομολογήθηκε ότι πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt). Πρόκειται για μια κληρονομική δυστροφία και εκφύλιση της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού,εξαιτίας της οποίας η νεαρή τραγουδίστρια δυσκολεύεται πολύ να δει καθαρά και να ξεχωρίσει πρόσωπα και πράγματα. Μιλάμε για μη αναστρέψιμη κατάσταση, που όμως, ξεκάθαρα, δεν την εμπόδισε ούτε στιγμή να κυνηγήσει τα όνειρά της που περιλαμβάνουν όλα τη μουσική και το τραγούδι.

Ενθουσιασμένη από την έκβαση του τελικού και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία καμάρωνε δημόσια όχι μόνο για τη νίκη της Ιωάννας αλλά και για τη σχέση της με την Αλεξάνδρα, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι τους ετοιμάζει ήδη ένα ντουέτο. Ιδού και τα όσα είπε on camera η Έλενα, έχοντας τα δυο κορίτσια "της" στην αγκαλιά της.