Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 18 κιλά και το αποκάλυψε με αυτό τον τρόπο

17.02.2021
Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 18 κιλά και το αποκάλυψε με αυτό τον τρόπο
Μεγάλη η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της ελληνίδας παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, την οποία βλέπουμε τελευταία στην εκπομπή "Roomies" του Mega ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής τελευταία και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Μια φωτογραφία που μοιράστηκε, μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στα social media προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια περί photoshop. Και εκείνη βέβαια, απάντησε αναλόγως.

Ιδού η φωτογραφία και στη συνέχεια η κατηγορηματική της απάντηση, μαζί με την αποκάλυψη για τα 18 κιλά που έχει ήδη χάσει.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στο womenonly.gr η Κατερίνα Ζαρίφη είχε μιλήσει για το πόσο έχει αποδεχτεί τα της εμφανισής της:

"Έχεις πει ότι είσαι από τους ανθρώπους που κάνουν συχνά δίαιτα. Έχεις συμβιβαστεί με την εικόνα σου; Νομίζω ότι συμβιβάζομαι σημαίνει αποδέχομαι κάτι που δεν μου είναι ευχάριστο. Εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με σχήματα. Με αποδέχομαι όπως είμαι ανά τέρμινα. Περνάω τα φαρδιά μου, τα στενά μου αλλά σίγουρα δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για το σχήμα μου."