Μαρία Σολωμού: "Με έχουν απατήσει - μόνο για τον Μάριο δεν έχω μάθει κάτι"

22.02.2021
Μαρία Σολωμού: "Με έχουν απατήσει - μόνο για τον Μάριο δεν έχω μάθει κάτι"
Όσα είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στο "Χιούστον το λύσαμε"

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η Μαρία Σολωμού σε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμφάνιση της και την προσωπική της ζωή.

Δες και αυτό: Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα

Σε ό,τι αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις, η ίδια είπε: «Φαίνομαι να έχω κάνει πλαστική κάπου; Δεν έχω κάνει πλαστικές! Για αυτό έχω τις αφέλειες, κρύβουν τις ρυτίδες».

Αυτό το είδες; Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια με χειροπέδες - Κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή

Όταν της ζητήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πρώην συντρόφους της, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Μάριο Αθανασίου, εκείνη επέλεξε τον δεύτερο, καθώς όπως είπε “είναι ο πατέρας του παιδιού μου”.

Για την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δεν θα πω ξανά τίποτα για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single! Τώρα το τι κάνω είναι μια άλλη ιστορία. Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ γλυκιά. Δεν στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Έχω φάει κέρατο. Με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω».