Quiz: Αναγνωρίζεις ποια διάσημη, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι η μικρούλα της φωτογραφίας;

28.03.2021
Quiz: Αναγνωρίζεις ποια διάσημη, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι η μικρούλα της φωτογραφίας;
Τα ginger μαλλιά της ίσως την... προδώσουν. Μοιράστηκε η ίδια τη φωτογραφία αυτή πριν από λίγες μέρες στα social media.

Ο λόγος για τη Nicole Kidman η οποία μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από το μακρινό παρελθόν της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην προκειμένη περίπτωση η 53χρονη Αυστραλέζα σταρ, θέλησε να "παίξει" με τον χρόνο και μοιράτηκε μία εικόνα της "μικρής Nic", όπως έγραψε χαρακτηριστικά και μία της "μεγάλης Nic".

Ιδού και η εν λόγω ανάρτηση.

Η Nicole Kidman ζει ευτυχισμένη με τον σύζυγό της, Keith Urban και τις δυο τους κόρες, Sunday Rose και Faith Margaret, συνεχίζει την καριέρα της με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε τα "κουσούρια" που άφησαν στην υγεία της οι τελευταίοι ρόλοι της στο "Big Little Lies" και το "The Undoing".

Μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise το 2001 (ύστερα από 11 χρόνια γάμου) η Kidman βρήκε ξανά την ευτυχία στο πλευρό του τραγουδιστή της Country μουσικής Urban με τους δυο τους να μιλούν σε κάθε ευκαιρία για την ιδιαίτερη σημασία που έχει ο ένας για τον άλλο.

Για την ιστορία, η Kidman έχει ακόμη δυο παιδιά, την Isabella και τον Connor τα οποία είχε υιοθετήσει μαζί με τον Cruise όσο ήταν ακόμη παντρεμένοι, με τα οποία, όμως, δεν έχει πια ιδιαίτερη σχέση.