Μαρία Κανελλοπούλου: «Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός»

25.02.2021
Μαρία Κανελλοπούλου: «Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός»
Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν χθες [24/2/2021] η δημοφιλής ηθοποιός και μίλησε για τα πάντα, έξω από τα δόντια!

Έχοντας διανύσει πολλά... χιλιόμετρα στον χώρο του θεάματος, η Μαρία Κανελλοπούλου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η ηθοποιός απάντησε σχετικά με τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στον χώρο της με τις αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις παντός είδους με τις ανάλογες καταγγελίες. Και εκείνη απάντησε βάζοντας μία διαχωριστική γραμμή:

Έχω πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Δεν είναι πράγματα που συμβαίνουν στο θέατρο αλλά σε όλη την κοινωνία. Η βία, η σεξουαλική παρενόχληση, η λεκτική βία διαπερνά όλες τις τάξεις και τα κοινωνικά στρώματα και επαγγέλματα. Εστιάζονται σε πράγματα με έναν τρόπο τσουβαλιάσματος, όπου όλα τα αδικήματα είναι ένα. Είναι το ίδιο η λεκτική βία και ο βιασμός; Δεν είναι. Είμαι ενάντια σε όλα αλλά μην χάνουμε το μέτρο και τα τσουβαλιάζουμε όλα.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Μαρία Κανελλοπούλου θέλησε να ξεκαθαρίσει πως παρότι "λένε ότι γίνονται σημεία και τέρατα. Όχι. Υπάρχουν άνθρωποι που τους συνάντησες, χάρηκες που τους συνάντησες, έδωσες, πήρες" είπε η ηθοποιός για τους ανθρώπους του θέατρου, φίλους και συναδέλφους της". Και έφερε ως λαμπερό παράδειγμα την Κάτια Δανδουλάκη, στην οποία προσδίδει το χαρακτηριστικό "φως"! Θυμήθηκε μάλιστα και κάτι που συνέβη μεταξύ τους στο πλαίσιο μιας θεατρικής συνεργασίας.

Έχω παίξει με την Κάτια και της έχω κλείσει το θέατρο το 2012 όταν ψηφιζόταν το δεύτερο μνημόνιο με 800 εισιτήρια προπώληση. Απήργησα. Δεν ήταν επιχειρηματίας η Κάτια. Πέρασε η Παρασκευή, το Σάββατο και το Σάββατο το βράδυ πήρα ένα μήνυμα τόσο συγκινητικό, δεν έχει σημασία τι έλεγε, αλλά τελείωνε ότι "εμείς θα ξαναδουλέψουμε μαζί”. Γι’ αυτό που είσαι, εμείς θα ξαναδουλέψουμε μαζί. Και ξαναδουλέψαμε βέβαια. Η Κάτια είναι "φως”.