Έγκυος και η Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη φωτογραφία με την κοιλίτσα της και ο πατέρας του παιδιού

05.03.2021
Έγκυος και η Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη φωτογραφία με την κοιλίτσα της και ο πατέρας του παιδιού
Ακόμη μία "εγκυμοσύνη της καραντίνας" στην ελληνική showbiz μόλις έγινε γνωστή μέσω social media

Μετά τη Χριστίνα Μπόμπα, τη Μαρία Ηλιάκη, τη Meghan Markle και τόσες ακόμη διάσημες κυρίες που ανακοίνωσαν τελευταία ότι εγκυμονούν, έχουμε ανάλογα νέα και από τη Νάντια Μπουλέ.

Η δημοφιλής ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μία απίθανη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

"Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού ❤️", γράφει η πανευτυχής μέλλουσα μανούλα και καμαρώνει για την κοιλίτσα της:

Όσο για τον πατέρα του παιδιού; Γιώργος Ισαάκ το όνομά του και είναι ο σύντροφος της Νάντιας Μπουλέ τα τελευταία 4,5 χρόνια. Πανευτυχής, προφανώς, και ο ίδιος αυτό τον καιρό, μοιράστηκε αμέσως τη φωτογραφία με τα... "φανερώματα" μέσα από ένα story και την ένδειξη BEBE με φουλ ροζ γράμματα. Άρα, μήπως μας έδωσε και ένα ισχυρό hint για το φύλο του μωρού;

Για την ιστορία, ο Γιώργος είναι θεατρικός επιχειρηματίας και οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε θεατρικές παραστάσεις όπως το "Rocky Horror Show", στο "Rex" και στο "Cabaret". Με το καλό να υποδεχτούν το παιδάκι τους.