Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση του με τη Μαριαλένα [video]

05.03.2021
Survivor 4: Ο Γιώργος Λιβάνης ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση του με τη Μαριαλένα [video]
Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έδωσε την απάντησή του για όλα όσα συζητιούνται τις τελευταίες ώρες.

Στο φετινό Survivor συνέβη κάτι πρωτόγνωρο πριν από λίγες μέρες, όταν στο παιχνίδι μπήκαν δυο νέοι παίκτες, οι οποίοι, όπως προέκυψε, σχετιζόταν με μία από τις παίκτριες που είχαν ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή.

Ο λόγος για τον Σάκη και τη Χριστίνα. Ο μεν Σάκης ήταν σύντροφος της Μαριαλένας, είχαν κάνει μαζί αιτήσεις για το παιχνίδι, όμως χώρισαν στο μεταξύ, η δε Χριστίνα ήταν η κοπέλα με την οποία εκείνος είχε φλερτάρει λίγο μετά τον χωρισμό τους.

Μετά το αρχικό σοκ (της Μαριαλένας, που, προφανώς, δεν είχε καν φανταστεί αυτό που της "έκανε" η παραγωγή) τα πράγματα άρχισαν να βαίνουν πιο ομαλά.

Μέχρι το προχθεσινό επεισόδιο όπου ο Ατζούν, μπαίνοντας στη θέση του Γιώργου Λιανού για λίγες μέρες, άνοιξε διάπλα το θέμα, βάζοντας όλους τους ενδιαφερόμενους να συζητήσουν επ' αυτού.

Η αμηχανία, ιδιαίτερα από την πλευρά της Μαριαλένας ήταν μεγάλη, ειδικά στο σημείο που ο Ατζούν τη ρώτησε αν πίσω στην Ελλάδα έχει σχέση. "Ναι, έχω", απάντησε εκείνη και στο σημείο αυτό άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο ζήτημα, που συνεχίστηκε επί ελληνικού εδάφους, πια, και δη, τηλεοπτικού.

Ο Γιώργος Λιβάνης, του οποίου το όνομα σχετίστηκε αμέσως με αυτή τη δήλωση, εμφανίστηκε στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ σε έναν άνθρωπου αυτό που το όνειρό του», είπε τραγουδιστής, δίνοντας αμέσως και τα "εύσημα" στον Σάκη, ο οποίος κάποια στιγμή την υπερασπίστηκε στο παιχνίδι.

«Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα, τον Σάκη. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του», είπε ο Γιώργος Λιβάνης.