Τάκης Μουσαφίρης: "Έφυγε" ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών - Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον κορονοϊό

11.03.2021
Τάκης Μουσαφίρης: "Έφυγε" ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών - Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον κορονοϊό
Ακόμη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μετά την είδηση για τους θανάτους του Θεόφιλου Βανδώρου και του Κωστή Μαλκότση το πρωί, έχουμε ακόμη ένα θλιβερό νέο που γέμισε με θλίψη τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής.

Ο Τάκης Μουσαφίρης πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον θάνατό του να οφείλεται στον κορονοϊό, όμως η οικογένειά του διευκρινίζει πως παρότι, όντως, ο άνθρωπός τους είχε νοσήσει από τον ιό, δεν ήταν αυτός η αιτία του θανάτου του αλλά ο καρκίνος.

«Αναφορικά με την ανακοίνωση της είδησης του θανάτου του πολυαγαπημένου συνθέτη και στιχουργού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Τάκης Μουσαφίρης είχε αναρρώσει ήδη εδώ και μία εβδομάδα από τον κορωνοΐο, αλλά, δυστυχώς, νικήθηκε από την αρρώστια, που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο εξάμηνο», διαβάζουμε, συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Ο Τάκης Μουσαφίρης έχει συνδέσει το όνομά του με μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στα οποία έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες.

Στράτος Διονυσίου, Δημήτρης Μητροπάνος, Κατερίνα Στανίση, Ρίτα Σακελαρίου... "Εγώ ο ξένος", "Πες μου πού πουλάν καρδιές", "Μυστικέ μου έρωτα", "Ένα τραγούδι πες μου ακόμα", αντίστοιχα.

Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης και στιχουργός έφυγε από τη ζωή αλλά η μουσική του θα ζει για πάντα.