Όταν διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ ερωτεύονται άλλους σταρ χωρίς ανταπόκριση - Ναι, συμβαίνει κι αυτό

04.05.2021
Όταν διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ ερωτεύονται άλλους σταρ χωρίς ανταπόκριση - Ναι, συμβαίνει κι αυτό
Η ζωή των διασήμων φαίνεται πολύ ελκυστική για εμάς. Τείνουμε να πιστεύουμε ότι, όσο είναι λαμπεροί, διάσημοι και επιτυχημένοι, παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Ωστόσο, μερικές φορές πέφτουν θύματα της αγάπης χωρίς ανταπόκριση και αισθάνονται όπως αισθανόμαστε και εμείς. Νομίζουμε ότι έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια ζευγάρια διασήμων θα μπορούσαν να ήταν μαζί αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, ωστόσο ήταν αρκετά γενναία για να μιλήσουν δημοσίως για την ... καψούρα τους.

Nicole Kidman και Jimmy Fallon

Το γεγονός ότι η Nicole Kidman δεν ήταν αδιάφορη απέναντι στον διάσημο παρουσιαστή της τηλεόρασης, αποκαλύφθηκε από την ίδια όταν προσκλήθηκε στην εκπομπή του το 2015. Του είπε ότι οι δύο τους είχαν κάποτε κάποιο ραντεβού. Ο Jimmy Fallon απάντησε ότι δεν είχε ιδέα ότι ήταν κάτι σαν ραντεβού.

Μιλώντας για αυτό μετά από λίγα χρόνια, η Nicole είπε γελώντας: «Δεν μιλούσες. Δεν έλεγες τίποτα, και μετά έβαλες ένα βιντεοπαιχνίδι ή κάτι τέτοιο ... και έτσι μετά α

Jake Gyllenhaal και Jennifer Aniston

Αυτοί οι δύο έπαιξαν μαζί στο «The Good Girl» το 2002 και 14 χρόνια αργότερα ο Jake Gyllenhaal παραδέχτηκε ότι είχε συναισθήματα γι 'αυτήν. Σε μια συνέντευξη, είπε στο People:

«Την είχα ερωτευτεί για χρόνια. Και η δουλειά μαζί της δεν ήταν εύκολη ... Ήμουν … ναι. Μόνο αυτό θα πω. Ήταν υπέροχα. Δεν ήταν δύσκολο, αυτό θα έλεγα».

Η Aniston ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt μέχρι το 2005 και όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη αποκάλυψη του Gyllenhaal απάντησε: «Λοιπόν, δεν ξέρω γιατί το λέμε αυτό τώρα!”.

Reese Witherspoon και Johnny Depp

Το 2012, η Reese Witherspoon παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη με τον Johnny Depp όταν ήταν νεότερη. «Απλά είχα ένα μεγάλο κόλλημα με αυτόν. Συνήθιζα να τραβάω φωτογραφίες από το Teen Beat και να τις βάζω στον τοίχο μου», παραδέχτηκε η ηθοποιός. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν του το είπε ποτέ. «Δεν νομίζω ότι ξέρει. Δεν είμαι σίγουρη αν θα τον ενοχλούσε: Είμαι σίγουρη ότι το έχει ακούσει αρκετές φορές».

Britney Spears και Brad Pitt

Σε μια συνέντευξη το 2016, η Britney Spears είπε: «Ο πρώτος διάσημος που ερωτεύτηκα ήταν ο Brad Pitt. Είναι single τώρα!», ωστόσο, δεν σχεδίαζε να τον γνωρίσει. «Μάλλον δεν θα ταιριάζαμε. Δεν με νοιάζει, γιατί μπορούμε να ονειρευτούμε. Μπορούμε να ονειρευτούμε!» είπε η Britney

Sandra Bullock και Keanu Reeves

Η Sandra Bullock ήταν η πρώτη που μίλησε για τα συναισθήματά της για τον συμπρωταγωνιστή της στο Speed​​ (1994) κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Ellen DeGeneres το 2018. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν τα έφτιαξαν ποτέ. «Υποθέτω ότι υπήρχε κάτι με μένα που δεν του άρεσε» είπε η Bullock.

Ωστόσο, το 2019, ο Keanu Reeves αποκάλυψε ότι είχε επίσης συναισθήματα για την συμπρωταγωνίστριά του. «Προφανώς δεν ήξερε ότι την είχα πατήσει και εγώ», παραδέχτηκε ο Reeves. Εξήγησε ότι δεν είχαν βγει ποτέ επειδή εργάζονταν και οι δύο.

Σημειώνουμε ότι οι δυο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν σε ακόμη μία ταινία, αρκετά χρόνια αργότερα. Ήταν το Lake House του 2006 [φωτό κάτω] όπου η χημεία μεταξύ τους ήταν το ίδιο έντονη.