Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Αντί για στεφάνι, χωρισμός - Τίτλοι τέλους για το διάσημο ζευγάρι

13.03.2021
Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Αντί για στεφάνι, χωρισμός - Τίτλοι τέλους για το διάσημο ζευγάρι
Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά και έχει προακαλέσει μεγάλο σάλο. Και αναμένεται να προκαλέσει μεγαλύτερο, αν επαληθευτεί!

Δύο χρόνια μετά τον αρραβώνα τους, ο οποίος μας είχε κάνει μια κάποια εντύπωση και ενώ ο κορονοϊός έχει ματαιώσει δις τα σχέδιά τους για γάμο, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez λέγεται ότι χώρισαν οριστικά.

Σύμφωνα με την Page Six, το πολυπροεβλημένο διάσημο ζευγάρι που ζει την κάθε στιγμή του μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από μερικούς μήνες όταν το όνομα του ARod συνδέθηκε με αυτό της "καυτής" ριάτιλι σταρ Madison LeCroy [φωτό κάτω]

Οι φήμες ήθελαν τους δυο τους να έχουν περάσει μια νύχτα μαζί και παρόλο που η ίδια ξεκαθάρισε ότι "ναι, μιλούσαν μέσω FaceTime" αλλά ποτέ δεν απάτησε την αρραβωνιαστικιά του μαζί μου", φαίνεται ότι το "κακό" που είχε γίνει, δεν μπορούσε να... ξεγίνει πια!

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου αλλά ακόμη ούτε έχει επιβεβαιωθεί ούτε έχει διαψευσθεί. Στο μεταξύ, οι δύο τελευταίες αναρτήσεις της JLo στο Instagram, τόσο στο timeline όσο και σε story έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

"Βρείτε έναν καλό λόγο για να γελάστετε", προτρέπει τον κόσμο, αρχικά, μέσα από μια σειρά βίντεό της που μοιράστηκε η Jennifer.

Την ίδια στιγμή, στα stories της μοιράστηκε μια πολύ γλυκιά στιγμή με την κόρη της, Emme, η οποία, προφανώς, περνά μια δύσκολη στιγμή, όμως, όπως γράφει στη λεζάντα, έχει στο πλευρό της και τον μπαμπά Marc Anthony και τη μαμά -έστω και από απόσταση!