Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό - Είμαστε ακόμη μαζί αλλά...

14.03.2021
Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό - Είμαστε ακόμη μαζί αλλά...
Οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει τους δρόμους τους όμως οι δυο τους τις διαψεύδουν, ενώ παραδέχονται ότι έχουν τα "θέματά" τους.

Η είδηση για τη διάλυση του αρραβώνα της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez προκάλυσε σοκ στους απανταχού θαυμαστές τους.

Σύμφωνα με την Page Six, το διάσημο ζευγάρι φαίνεται ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από μερικούς μήνες όταν το όνομα του ARod συνδέθηκε με αυτό της "καυτής" ριάτιλι σταρ Madison LeCroy και χώρισε.

Τα νέα που διέρρεαν από το περιβάλλον των JRod διέψευδαν την ανάμειξη της LeCroy τονίζοντας την αρχική θέση του Alex (αλλά και της δικής της), πως ουδέποτε υπήρξε... κουτσουκέλα.

Τι είχε συμβεί όμως. Γιατί, ως γνωστόν, καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει!

Έτσι, δυο μέρες αργότερα, υπήρξε μία κοινή ανακόινωση του ζεύγους μέσα από τη οποία θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

" Δεν έχουν χωρίσει, είναι ακόμη μαζί αλλά έχουν 'θέματα' και τα 'δουλεύουν'", αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση που έδωσαν προς τα ΜΜΕ οι άνθρωποι του ζεύγους με πηγές εκ των έσω να υπογραμμίζουν ότι "παρότι, όντως, πέρασαν δύσκολα, δεν έχουν χωρίσει".

Πηγές του People μεταφέρουν, επίσης, πως τα όποια προβλήματα του ζεύγους δεν έχουν να κάνουν με τρίτο πρόσωπο, τονίζοντας πως η απόσταση μεταξύ τους έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νέα κατάσταση.

"Εκείνη εργάζεται στη Δομινικανή Δημοκρατία αυτό τον καιρό εκείνος παραμένει στο Μαϊάμι. Η καραντίνα με τον Covid δεν τους έκανε και πολύ καλό! Θέλουν όμως να προσπαθήσουν για τη σχέση τους και αυτό έχει σημασία.

Μάλιστα. Αναμένοντας τα νεότερα μένουμε σ' αυτά.

Για την ιστορία, ο Arod είχε κάνει πρόταση γάμου στην JLo ακριβώς πριν από δύο χρόνια, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης -και μάλιστα με μία πολύ δημόσια "διαδικασία" που μας είχε κάνει μεγάλη (και άσχημη) εντύπωση. Ο γάμος αυτός που στο μεταξύ ματαιώθηκε ξανά και ξανά λόγω κορονοϊόύ (και ίσως όχι μόνο, τελικά) θα ήταν ο τέταρτος για την Jennifer και ο δεύτερος για τον Alex.