Katherine Heigl: "Τώρα είμαι βιονική" - Η δύσκολη επέμβαση στον αυχένα που της άλλαξε τη ζωή

18.03.2021
Katherine Heigl: "Τώρα είμαι βιονική" - Η δύσκολη επέμβαση στον αυχένα που της άλλαξε τη ζωή
Η ηθοποιός που γνωρίσαμε ευρέως από τον ρόλο της Izzy Stevens στις πρώτες σεζόν του "Grey' s Anatomy" έχει πια δύο λάμες τιτανίου στον λαιμό της.

Με μία ανάρτηση αποκάλυψε τα νέα για την υγεία της η Katherine Heigl η οποία παρά την ταλαιπωρία και τους πόνους που, προφανώς, βιώνει, δεν έχασε το χιούμορ της.

Η 42χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την οποία πρόσθεσε δύο λάμες τιτανίου στον αυχένα της και ευχαριστησε τον γιατρό που την έσωσε από έναν "βασανιστικό δίσκο με κήλη".

"Λοιπόν, τώρα είμαι βιονική... Δύο δίσκους από τιτάνιο εγκαστάθηκαν στον αυχένα μου και πιθανότατα να μπορώ να σταθώ στο κεφάλι μου για ώρες... Εντάξει, δεν θα το επιχειρήσω ακόμη, αλλά σε λίγους μήνες θα σας τρελάνω", έγραψε, μεταξύ άλλων στη λεζάντα των τριών φωτογραφιών που μοιράστηκε με την αφορμή, η Katherine.

Ιδού και... σιδερένια. Με όλη τη σημασία της λέξης!

Η Katherine Heigl είναι παντρεμένη με τον μουσικό Josh Kelley από το 2007 και έχουν μαζί τρία παιδιά. Τα δύο πρώτα, την Naleigh από τη Νότια Κορέα και την Adelaide τα υιοθέτησαν και ο τρίτος, ο Josh jr είναι βιολογικό τους παιδί. Η απόφαση αυτή, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα η ηθοποιός ήταν απόλυτα συνειδητή και για τους δυο. Ήθελαν πρώτα να υιοθετήσουν και ύστερα να αποφάσιζαν αν έκαναν δικό τους παιδί. Όπως και έκαναν. Ιδού σύσσωμη η ευτυχισμένη οικογένεια.