Angelina Jolie: Σάλος από τις κατηγορίες εναντίον του Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία - Έχει αποδείξεις

18.03.2021
Angelina Jolie: Σάλος από τις κατηγορίες εναντίον του Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία - Έχει αποδείξεις
Φαίνεται ότι αυτό το σίριαλ... δεν έχει τελειωμό! Ολοένα και νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα. Και όλα είναι άσχημα!

Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους και το διαζύγιό τους όχι μόνο ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά ο δρόμος προς αυτό ολοένα και... ξεμακραίνει!

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αίσθηση, η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία και υποστηρίζει ότι μπορεί να το αποδείξει.

Φαίνεται πως η Jolie προσφέρει στο δικαστήριο όχι μόνο αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της αλλά έχει ζητήσει να κληθούν και τα έξι παιδιά του ζεύγους ως μάρτυρες.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά. Maddox (19), Pax (17) και Zahara (16) αποφασίζουν μόνα τους αν μιλήσουν ή όχι. Για τα τρία μικρότερα (και βιολογικά, για την ιστορία) παιδιά τους, Shiloh (14), Vivienne (12) και Knox (12) θα πρέπει να χορηγηθεί ειδική άδεια και από τους δυο γονείς.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του χωρισμού και της αίτησης διαζυγίου από την Angelina έγινε γνωστό ότι η βασική κατηγορία αφορούσε σε κατάχρηση αλκοόλ, και λεκτική και σωματική βία που άσκησε το Brad στον μεγάλο τους γιο, Maddox μέσα στο ιδιωτικό τους αεροσκάφος.

Στο μεγαξύ, ο Pitt έχει παραδεχτεί το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό, τον οποίο έχει αφήσει οριστικά πίσω του, και η υπόθεσημε την κακοποίηση του γιου του απορρίφθηκε επίσημα.

Αναμένεται να φανεί τι θα συμβεί σε αυτή τη νέα "κρούση". Πηγές της DailyMail, ωστόσο υπογραμμίζουν ότι "παρόμοιοι ισχυρισμοί έχουν γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν από την Angelina Jolie, εξετάστηκαν από τις αρχές και απορρίφθηκαν στο τέλος".

Για την ιστορία, να θυμήσουμε πως οι πάλαι ποτέ Brangelina χώρισαν τον 2016 αφού ήταν μαζί για μια δεκαετία και παντρεμένοι για δύο χρόνια.