Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια με την ελληνική σημαία είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

25.03.2021
Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια με την ελληνική σημαία είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα
Ιστορική επέτειος η σημερινή και γιορτάστηκε με όλο της το μεγαλείο, δεδομένων των συνθηκών, φυσικά. Εκτός από τις επίσημες εκδηλώσεις, όμως, υπήρξαν και οι... επιμέρους, οι πιο ιδιωτικές.

Γέμισαν τα social media με ελληνικές σημαίες και εθνική περηφάνια. 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821 ο κόσμος όλος γιορτάζει μαζί μας.

Η Τζένη Μπαλατσινού γιόρτασε με τον τρόπο της, καθώς μοιράστηκε μια γλυκύτατη φωτογραφία του μόλις τριών μηνών γιου της να κρατά την ελληνική σημαία και ξετρέλανε τον κόσμο όλο. Και δικαίως. Ιδού:

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβητό στις 16/6/2019 έχοντας στο πλευρό τους στενούς φίλους και συγγενείς. Δες εδώ φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Να θυμήσουμε ότι το αγοράκι που γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 2020 και αναμένεται να πάρει δυο ονόματα, Παναγιώτης Αντώνης, είναι το πρώτο παιδί για τον Βασίλη Κικίλια και το τέταρτο για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο (1996-2014) έχει την 23χρονη Αμαλία, την 21ός ετών Αλεξάνδρα και τον 13 ετών Μάξιμο.