9 celebrities που άλλαξαν το όνομά τους -μερικές φορές μετά τον γάμο

27.03.2021
9 celebrities που άλλαξαν το όνομά τους -μερικές φορές μετά τον γάμο
Πολλοί celebrities αλλάζουν ονόματα για να διευκολύνουν την καριέρα τους. Μπορεί να το κάνουν αυτό επειδή τα πραγματικά ονόματά τους δεν είναι αρκετά ευκολομνημόνευτα, μπορεί να το κάνουν επειδή τα ονόματα τους μοιάζουν με αυτά κάποιων άλλων celebrities ή μπορεί να θέλουν να βάλουν ένα όριο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής. Αυτές οι 10 διάσημες γυναίκες έχουν αλλάξει τα ονόματά τους και αυτά που τις έκαναν διάσημες είναι αρκετά διαφορετικά από αυτά που θα μπορούσες να δεις στα διαβατήριά τους.

Milla Jovovich — Milica Bogdanovna Jovovich

Η Milica Bogdanovna έκανε το πραγματικό της όνομα μικρότερο, οπότε έγινε Milla. Αλλά αποφάσισε να διατηρήσει το επώνυμο του πατέρα της, του οποίου τόπος καταγωγής ήταν το Μαυροβούνιο.

Catherine Deneuve - Catherine Fabienne Dorléac

Το πραγματικό όνομα της Catherine Deneuve είναι Catherine Fabienne Dorléac. Το Deneuve ήταν το πατρικό όνομα της μητέρας της, το οποίο επέλεξε για καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τη μεγαλύτερη αδερφή της, Françoise Dorléac, που ήταν τότε διάσημη ηθοποιός.

Greta Garbo - Greta Lovisa Gustafsson

Το πραγματικό επώνυμο της Greta Garbo ήταν Lovisa Gustafsson. Lovisa ήταν το επώνυμο της μητέρας της και Gustafsson ήταν το επώνυμο του πατέρα της. Ωστόσο, η ηθοποιός έγινε διάσημη με το λαμπερό ψευδώνυμο, Garbo.

Jessica Biel - Jessica Claire Timberlake

Το 2012, η Jessica Biel παντρεύτηκε τον δημοφιλή τραγουδιστή, Justin Timberlake. Άλλαξε το επώνυμό της σε Timberlake, και από τότε, διατηρεί το Jessica Timberlake σε όλα τα έγγραφά της.

Maisie Williams - Margaret Constance Williams

Η ηθοποιός που έπαιξε το ρόλο της Arya Stark στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, Game of Thrones, χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, Maisie, αντί του Margaret, που είναι το πραγματικό της όνομα. Maisie είναι και το παρατσούκλι της στην οικογένεια της λόγω της ομοιότητάς της με τον χαρακτήρα των κινουμένων σχεδίων The Perishers.

Jessica Simpson - Jessica Ann Johnson

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Jessica Simpson είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Eric Johnson. Μετά το γάμο τους το 2014, πήρε το επώνυμο του συζύγου της.

Sophie Turner - Sophie Belinda Jonas

Η Sophie Turner, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, έγινε Sophie Jonas μετά τον γάμο της με τον Αμερικανό μουσικό, Joe Jonas. Το 2020, η Sophie γέννησε την κόρη τους.

Audrey Hepburn - Audrey Kathleen Ruston

Το Audrey Kathleen Ruston είναι το πραγματικό όνομα της διάσημης ηθοποιού από το Roman Holiday και το Breakfast at Tiffany's. Αν και ο πατέρας της γεννήθηκε με το επώνυμο Ruston, αργότερα διπλασίασε το όνομά του στο πιο «αριστοκρατικό» Hepburn-Ruston, καθώς πίστευε εσφαλμένα ότι ήταν απόγονος του James Hepburn, του τρίτου συζύγου της βασίλισσας της Σκωτίας, Mary . Η Audrey πήγε τα πράγματα ακόμα πιο μακριά και αφαίρεσε το Ruston από το επώνυμό της.

Billie Eilish - Billie Eilish Pirate Baird O'Connell

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει το διπλό επώνυμο, Baird O'Connell, όπου το Baird είναι το επώνυμο της μητέρας της και το O'Connell είναι το επώνυμο του πατέρα της. Ωστόσο, η Billie επέλεξε να χρησιμοποιήσει το δεύτερο της όνομα, Eilish, για καλλιτεχνικό.