Η Gwyneth Paltrow παραδέχεται ότι ποτέ δεν θα ήθελε να χωρίσει με τον Chris Martin

25.03.2021
Η Gwyneth Paltrow παραδέχεται ότι ποτέ δεν θα ήθελε να χωρίσει με τον Chris Martin
"Ποτέ δεν θα ήθελα να μην παντρευτώ τον πατέρα των παιδιών μου. Θεωρητικά."

Αν και το "συνειδητό διαζύγιο" της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin έχει μπει στη λίστα των ιστορικών διάσημων χωρισμών, η πρώην ηθοποιός και ιδιοκτήτρια της Goop αποκάλυψε πρόσφατα ότι το διαζύγιο ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελε.

Μιλώντας στην Anna Farris στο τελευταίο επεισόδιο podcast της, η Paltrow είπε: «Έμαθα τόσα πολλά από κάτι που ήθελα λιγότερο στον κόσμο».

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 11 χρόνια πριν χωριστούν το 2014. Οι πρώην σύζυγοι μοιράζονται δύο παιδιά: την 16χρονη Apple και τον 14χρονο Moses, 14. Η Paltrow έκτοτε παντρεύτηκε τον Brad Falchuk, τηλεοπτικό συγγραφέα, ενώ ο τραγουδιστής των Coldplay σύμφωνα με πληροφορίες συζεί με τη σύντροφο του, Dakota Johnson.

Katherine Heigl: "Τώρα είμαι βιονική" - Η δύσκολη επέμβαση στον αυχένα που της άλλαξε τη ζωή

"Δεν ήθελα ποτέ να χωρίσω. Δεν θα ήθελα ποτέ να μην παντρευτώ τον πατέρα των παιδιών μου. Θεωρητικά." Ωστόσο, η Paltrow είπε ότι ο χωρισμός τους της έμαθε πράγματα. "Είχα μάθει περισσότερα για τον εαυτό μου μέσω αυτής της διαδικασίας από ό, τι θα μπορούσα να φανταστώ. Και επειδή επικεντρώθηκα στη λογοδοσία, τότε ήμουν σε θέση να βρω τον πιο καταπληκτικό άντρα και να χτίσω κάτι που δεν είχα ποτέ πριν".

Για τον Falchuk, η ίδια είπε: "Φοβόμουν, γιατί είναι ένα άτομο που απαιτεί παρουσία και οικειότητα και επικοινωνία με τρόπο που απλά δεν ήξερα πώς να το κάνω. Συνήθως καβγαδίζω λέγοντας 'αντίο' και κλείνοντας την πόρτα, αλλά εκείνος ήθελε να καθόμαστε και να καταναβαινόμαστε. Αυτό απαιτεί το να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου με έναν τρόπο που είναι δύσκολος για μένα, αλλά που με βοηθά πραγματικά να μεγαλώσω".

Αν και οι δύο τους έχουν χωρίσει από τότε, η Paltrow και ο Martin εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές σχέσεις.