Κι όμως, ο Σωτήρης Κοντιζάς υπήρξε Εύζωνας - Ιδού η απόδειξη

25.03.2021
Κι όμως, ο Σωτήρης Κοντιζάς υπήρξε Εύζωνας - Ιδού η απόδειξη
Ανήμερα της ιστορικής εθνικής επετείου σήμερα επέλεξε ο γνωστός σερ και κριτής του ελληνικού Master Chef να μοιραστεί μια άγνωστη στιγμή του παρελθόντος του και να... τρολάρει τον εαυτό του.

Τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821 γιορτάζουμε φέτος, με τη σημερινή ημέρα, την 25η Μαρτίου να έχει, σαφώς, μεγαλύτερη βαρύτητα από ποτέ.

Από την τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας μέχρι τα εμβληματικά μνημεία σε όλο τον κόσμο που "ντύθηκαν" στα γαλανόλευκα, όλα γιορτάζουν την ελληνική ανεξαρτησία με τον πιο όμορφο τρόπο.

Γέμισαν τα social media με ελληνικές σημαίες και εθνική περηφάνια και εμείς ξεχωρίσαμε τρεις ιστορίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε με τον πιο... αστείο τρόπο ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του -προφανώς- υπηρέτησε ως Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς. Μοιράστηκε, λοιπόν, μία φωτογραφία του για του λόγου το αληθές καθώς και σχόλια σχετικά με την "έκπληξη" των Ασιατών τουριστών που ερχόταν στην ελληνική πρωτεύουσα και συναντούσαν εκείνον... τσολιά!

Ιδού οι αναρτήσεις του: