Εριέττα Κούρκουλου: Η ξεχωριστή επέτειος και η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγο της

03.04.2021
Εριέττα Κούρκουλου: Η ξεχωριστή επέτειος και η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγο της
Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η κόρη της Μαριάννας Λάτση [[φωτό επάνω] και του Νίκου Κούρκουλου [φωτό κάτω] έχει αρχίσει να βάζει και το έτερον ήμισύ της στο "παιχνίδι" τώρα τελευταία. Και φαίνεται ότι το απολαμβάνει πολύ.

Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση μπήκε στον κόσμο του Instagram τον Οκώβρη του 2020 με βασικό σκοπό, όπως εξήγησε από την πρώτη, κιόλας, ανάρτηση, να επικοινωνήσει τις θέσεις της σχετικά με τη βία κατά τον ζώων και τον βεγκανισμό που πρόσφατα είχε ασπαστεί, αφού είχε υπάρξει φυτοφάτος (vegeterian) επί χρόνια.

Ιδρύτρια των μη κερδοσκοπικών οργανισμών "Save a Greek Stray" και "A Promise to Animals", η 28χρονη κληρονόμος έχει εστιάσει της την ενέργεια στην αγάπη της για τα ζώα, όμως πάντα, βρίσκει χρόνο και για τους δικούς της ανθρώπους, όπως, για παράδειγμα πρόσφατα, όταν αφιέρωσε μία ανάρτηση στη μητέρα της, με αφορμή τα φετινά της γενέθλια, ή τη ρομαντική φωτογραφία της μαζί με τον σύζυγό της, που μοιράστηκε με αφορμή την πρόφατη επέτειο για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταστη του 1921 [φωτό κάτω].

Η Εριέττα και ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης παντρεύτηκαν πέρσι στις 28 Ιουλίου στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Αγράρι. Σα χθες, (2/4) πριν από έναν χρόνο, οι δυο τους είχαν ανακοινώσει επίσημα πότε θα πραγματοποιούνταν ο γάμος τους και εκείνη το "γιόρτασε" με ένα γλυκύτατο story. Ιδού: