Γιώργος Καραϊβάζ: Νεκρός σε δολοφονική ενέδρα ο γνωστός δημοσιογράφος

09.04.2021
Γιώργος Καραϊβάζ: Νεκρός σε δολοφονική ενέδρα ο γνωστός δημοσιογράφος
Τα νέα κάνουν αυτή την ώρα τον γύρο του διαδικτύου. Άγνωστοι πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είναι νεκρός. Έπεσε θύμα εν ψυχρώ εκτέλεσης μπροστά από το σπίτι του στον Άλιμο. Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε διερχόμενο μηχανάκι, λέγεται ότι "άδειασαν επάνω του ολόκληρο γεμιστήρα" στις 14:15, σήμερα Παρασκευή 9/4/2021, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια ήταν στενός συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη [φωτό κάτω] δέχτηκε έξι σφαίρες στο σώμα, ενώ μιλούν για ακόμη 17 κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας bloko.gr και ασχολούταν επί χρόνια με το αστυνομικό ρεπορτάζ ενώ στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1.

Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ποτέ ότι δεχόταν απειλές. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ίδιος ουδέποτε είχε αιτηθεί αστυνομικής φρούρησης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ανησυχίες για την ασφάλειά του.

Οι έρευνες ξεκίνησαν και εξελίσσονται με ένταση προκειμένου να βρεθούν οι απαραίτητες απαντήσεις.

Φίλοι και συνεργάτες του άτυχου δημοσιογράφου έχουν κατακλύσει τα social media εκφράζοντας τη θλίψη, το πένθος και τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.