Helen McCrory: Πέθανε η θεία Poly των Peaky Blinders - Ήταν μόλις 52 ετών

16.04.2021
Helen McCrory: Πέθανε η θεία Poly των Peaky Blinders - Ήταν μόλις 52 ετών
Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγός της, ηθοποιός Damian Lewis.

Τα νέα κάνουν αυτή την ώρα τον γύρο του διαδικτύου και κανείς από τους αμέτρητους θαυμαστές και συνεργάτες της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας δεν πιστεύει ότι είναι αλήθεια.

Ο σύζυγός της, Damian Lewis (τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Homeland" και τις "Νύφες" του Παντελή Βούλγαρη νωρίτερα) ήταν εκείνος που μοιράστηκε την είδηση μέσω Twitter.

"Με βαριά καρδιά ανακοινώνω πως ύστερα από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή Helen McCrory πέθανε γαλήνια στο σπίτι, τυλιγμένη σε ένα κύμα αγάπης από συγγενείς και φίλους. Πέθανε όπως έζησε. Χωρίς φόβο. Θεέ μου την αγαπάμε και ξέρουμε πόσο τυχαροί είμαστε που την είχαμε στις ζωές μας. Τη φώτισε τόσο δυνατά. Πήγαινε τώρα, Μικρή μου, στον άνεμο και σ' ευχαριστούμε", γράφει στο τιτίβισμά του ο Lewis και ο κόσμος όλος σπεύδει να του συμπαρασταθεί!

Η Helen McCrory έχει μια μακρά καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτπική επιτυχία "Peaky Blinders" και τις ταινίες του "Harry Potter" ως Narcissa Malfoy, σύζυγος του Lucius και μητέρα του Drake.

Με τον Damian Lewis ήταν παντρεμένοι από το 2007 και έχουν μαζί δυο παιδιά, τη 14χρονη Manon και τον 13χρονο Guiliever