Ελευθερία Ελευθερίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση, η αλλαγή στο look και το απίστευτο ποσό που κέρδισε

17.04.2021
Ελευθερία Ελευθερίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση, η αλλαγή στο look και το απίστευτο ποσό που κέρδισε
«Τα κατάφερα», γράφει στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας που μοιράστηκε μετά την έξοδό της από το Survivor η Κύπρια τραγουδίστρια και, όντως, έτσι είναι. Από όλες τις απόψεις!

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor μέχρι στιγμής. Το περίμενε, αποκαλύψε, μόλις άκουσε το όνομά της, δάκρυσε, συγκινήθηκε, τραγούδησε και δυο στίχους από το "Μπονίτα", πήρε τη δάδα της και αποχαιρέτησε!

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, η τραγουδίστρια επέστρεψε στα social media με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή την ανάρτηση μοιράστηκε δυο λόγια και μια φωτογραφία όπου εκτός από τα σημάδια που άφησαν στο σώμα της οι κακουχίες της εμπειρίας, βλέπουμε και ένα νέο, τελείως διαφορετικό -και εξωτικό- look!

"Τα κατάφερα! I am a survivor 🙏 ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη! Σας αγαπώ !", γράφει η Ελευθερία και ιδού:

Βέβαια, το όνομα της Ελευθερία Ελευθερίου ακούστηκε πολύ τις τελευταίες μέρες και για έναν ακόμη λόγο που αφορά στο... πορτοφόλι της. Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι 3,5 μήνες που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο η νεαρή τραγουδίστρια ήταν πολύ προσοδοφόροι. Αν ισχύουν τα ποσά που έχει ακουστεί ότι έπαιρναν οι παίκτες, η Ελευθερία πρέπει να έπαιρνε 4.000€ με 4.500€ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι. Με 14 εβδομάδες, περίπου, παραμονής, το ποσό που φαίενται ότι συγκέντρωσε είναι κάπου ανάμεσα στα 56.000€ και 63.000€.

Όχι κι άσχημα, έτσι;