Ο John Travolta μιλά για τον χορό με την πριγκίπισσα Diana: "Ήταν ένα παραμύθι που θα θυμάμαι για πάντα"

22.04.2021
Ο John Travolta μιλά για τον χορό με την πριγκίπισσα Diana: "Ήταν ένα παραμύθι που θα θυμάμαι για πάντα"
Ο διάσημος ηθοποιός θυμάται ακόμη μία φορά την εμβληματική στιγμή που μοιράστηκε με την πριγκίπισσα της Ουαλλίας στον Λευκό Οίκο το 1985.

Πρόκειται για μία από τις στιγμές που έχουν μείνει στην ιστορία για διάφορους λόγους. Πρωταγωνιστές, η πριγκίπισσα Diana και ο John Travolta, η οποίοι μοιράστηκαν έναν χορό στο πλαίσιο δεξίωσης που παρέθεσαν στον Λευκό Οίκο ο τότε Πρόεδρος Ronald Reagan και η Πρώτη Κυρία, Nancy Reagan πριν από 36 χρόνια.

Ο 67χρονος ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για την εμπειρία του αυτή, όπως για παράδειγμα πριν από έναν χρόνο όταν το εμβληματικό φόρεμα που φορούσε εκείνη την ημέρα η αδικοχαμένη πριγκίπισσα βγήκε στο... σφυρί [video κάτω]

Σήμερα, με αφομρή συνέντευξη που παραχώρησε στο Esquire Mexico ο Travolta γυρίζει ξανά πίσω τον χρόνο, θυμάται και μοιράζεται τα εξής:

"Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου ζητούσαν να χορέψω μαζί της. Ήταν σπουδαίο το προνόμοιο και η τιμή και σκέφτηκα απλά ότι θα έπρεπε να κάνω το καλύτερο δυνατό. Αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να την καθοδηγήσω σωστά στην πίστα και να διασκεδάσουμε. Αυτό, όμως, ήταν το εύκολο κομμάτι. Το να την πλησιάσω με το σωστό τρόπο και να τη ζητήσω σε χορό ήταν κάπως πιο περίπλοκο", σημείωσε ο Travolta ενώ στη συνέχεια περιέγραψε ακριβώς τη στιγμή:

"Σκεφτείτε το σκηνικό. Είμαστε στον Λευκό Οίκο. Είναι μεσάνυχτα. Η σκηνή είναι ονειρική. Την πλησιάζω, αγγίζω τον αγκώνα της, την προσκαλώ σε χορό. Εκείνη στροβιλίζεται γύρω μου και μου χαρίζει αυτό το ακαταμάχητο, λίγο λυπημένο χαμόγελο και δέχεται την πρόσκλησή μου. Και να' μαστε, να χορεύουμε μαζί σαν παραμύθι", περιέγραψε ο διάσημος ηθοποιός υπογραμμίζοντας ότι αφενός δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα του συμβεί κάτι τέτοιο, αφετέρου ότι φρόντισε να κρατήσει βαθιά χαραγμένη μέσα του την ανάμνηση

Σε παλιότερη συνέντευξη, ο Travolta είχε αποκαλύψει ότι η Nancy Reagan του είχε εκμυστηρευτεί ότι η ίδια η Diana είχε εκφράσει την επιθυμία να χορέψει μαζί του.