Η κόρη της Kate Winslet είναι ηθοποιός και δεν το γνώριζε κανείς

22.04.2021
Η κόρη της Kate Winslet είναι ηθοποιός και δεν το γνώριζε κανείς
Η νεαρή καλλιτέχνης ξεκίνησε την καριέρα της χωρίς το επίθετο της πασίγνωστης μητέρας της

Η Kate Winslet αποκάλυψε πρόσφατα ότι η κόρη της ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός χωρίς να χρησιμοποιεί ως "όπλο" της το διάσημο επίθετο της μαμάς της.

Suri Cruise: Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes έγινε 15 ετών - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της

Η 45χρονη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Lorraine Kelly, αποκαλύπτοντας ότι η 20χρονη κόρη που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Jim Threapleton, είναι πλέον ηθοποιός. Πρόκειται για την Mia Treapleton που κανείς δεν είχε ιδεά ότι είναι κόρη της διάσημης ηθοποιού, καθώς χρησιμοποιεί διαφορετικό επίθετο.

Όπως είπε η Winslet, η κόρη βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Τσεχία, όπου πρόκειται να ξεκινήσει μια σειρά εκεί, ενώ για την επιλογή της 20χρονης να ακολοθήσει το ίδιο μονοπάτι με την μητέρα της, η Winslet είπε :"Το ήξερα ότι θα ερχόταν. Πάντα το υποψιαζόμουν. Και πριν μερικά χρόνια γύρισε και μου είπε ότι θα ήθελε να κάνει μια προσπάθεια".

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez επίσημα πλέον χωρισμένοι - Η δήλωσή τους

Η Mia κατάφερε να πάρει τον πρώτο της ρόλο χωρίς καμιά βοήθεια και χωρίς να χρησιμοποιήσει το όνομα της μητέρας της. "Δεν την κατάλαβε κανείς και οι άνθρωποι του κάστινγκ δεν ήξεραν ότι είναι η κόρη μου κι αυτό είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή της", είπε η 45χρονη

Η νεαρή ηθοποιός συμμετείχε πέρυσι στην ταινία Shadows σε ένα ρόλο που ήταν και ο πρώτος για τον οποίο έδωσε audition στη ζωή της. "Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο κι ένιωθα ενθουσιασμένη, νευρική και έτοιμη να ξεκινήσω να δίνω auditions ελπίζοντας ότι θα έρθουν ευκαιρίες στο δρόμο μου. Ήλπιζα να έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό", είχε δηλώσει η ίδια στο περιοδικό Variety.