Oscars 2021: Τεράστιες αλλαγές για Halle Berry και Margot Robbie: Αποθεώθηκαν στο κόκκινο χαλί

27.04.2021
Oscars 2021: Τεράστιες αλλαγές για Halle Berry και Margot Robbie: Αποθεώθηκαν στο κόκκινο χαλί
Στον απόηχο της μεγάλης βραδιάς του κινηματογράφου εστιάζουμε σε δυο παρουσίες που ξεχώρισαν όχι μόνο για τις στυλιστικές επιλογές τους αλλά για για το νέο τους look. Και χειροκροτούμε.

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων Oscar ανήκει πια στο παρελθόν. Οι υψηλές προσδοκίες των παραγωγών για μια βραδιά τελείως διαφορετική από τις άλλες που να θυμίζει κινηματογραφική ταινία δεν είναι βέβαιο ότι εκπληρώθηκαν καθώς η αίσθηση που άφησε το όλο εγχείρημα ήταν μάλλον χλιαρή στο σύνολό της, όμως νικητές έχουμε και ευτράπελα επίσης.

Από τις δεκάδες εμφανίσεις που είδαμε τη βραδιά αυτή ξεχωρίσαμε δύο που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.

Η μία ήταν αυτή της Margot Robbie. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία, για την ιστορία μετρά ήδη δύο υποψηφιότητες για Oscar, μία στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "I, Tonya" (2018) και μία στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Bombshell" (2020), περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη φουλ υπογραφή της Chanel και έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν.

Πανέμορφη, όπως πάντα, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με τον αέρα του μοντέλου, η Margot Robbie ήταν εκθαμβωτική.

Η δεύτερη αλλαγή που υπογραμμίσαμε ήταν αυτή της Halle Berry, η οποία, έχει γράψει τη δική της ιστορία στον θεσμό των Oscars όταν το 2002 κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Monster's Ball". Ήταν η πρώτη αφροαμερικανίδα ηθοποιός που βρέθηκε ποτέ σε αυτή τη θέση, ανοίγοντας τον δρόμο για όσες ακολούθησαν.

Η 54χρονη σταρ, λοιπόν, κουρεύτηκε. Και επέλεξε για τη βραδιά μία απίθανη custom-made Dolce and Gabbana τουαλέτα που εντυπωσίασε. Ο συνδυασμός άρεσε πολύ και εκείνη καμάρωσε ιδιαίτερα με αναρτήσεις στο Instagram. Στο πλευρό της, όπως πάντα, τον τελευταίο καιρό, ο σύντροφός της, Van Hunt.