Οι ελληνίδες celebrities που παντρεύτηκαν μικρότερο άντρα

28.04.2021
Οι ελληνίδες celebrities που παντρεύτηκαν μικρότερο άντρα
Και ομολουμένως, η διαφορά ηλικίας δεν είναι καθόλου εμφανής

Η φράση "Ο έρωτας δεν κοιτάει ηλικίες" είναι μια από τις πιο κλασσικές και όχι άδικα. Μπορεί τα κοινωνικά στερεότυπα να θέλουν τη γυναίκα να είναι νεότερη από τον σύντροφό της, αλλά υπάρχουν αρκετά επώνυμα ζευγάρια που αποτελούν απόδειξη ότι οι ηλικίες δεν παίζουν κανένα ουσιαστικό ρόλο.

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας

Παρακάτω θα βρεις τα ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες από τους συζύγους τους:

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας

Η 47χρονη φωτογράφος και ο 37χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια και φαίνονται τρισευτυχισμένοι. Μαζί έχουν αποκτήσει τα δίδυμα παιδιά τους, Ειρήνη- Χρυσή- Μαρία και Άγγελο- Μιχαήλ που είναι τεσσάρων ετών.

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς

Οι δυο τραγουδιστές είναι παντρεμένοι σχεδόν 23 χρόνια και ο χρόνος δε φαίνεται να έχει επηρεάσει τον έρωτα τους. Ο Διονύσης Σχοινάς είναι 50 ετών και η τραγουδίστρια 58 και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 20χρονο Δημήτρη. Η πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή είχε γίνει στον αέρα της εκπομπής «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997.

Σίσσυ Φειδά - Γιώργος Ανδρίτσος

Η 46χρονη διακοσμήτρια και ο σύζυγός της έχουν 11 χρόνια διαφορά. Το 2014 παντρεύτηκαν και το 2016 καλωσόρισαν την κόρη τους, Διώνη.

Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος
Η 48χρονη ηθοποιός και ο 45χρονος τραγουδιστής είναι μαζί από το 2014 και έχουν αποκτήσει δύο κοριτσάκια, την Αγάπη και την Αθηνά.

Αθηναΐς Νέγκα - Γιάννης


Η 46χρονη δημοσιογράφος είναι κατά 14 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της, Γιάννη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί και ένα κοριτσάκι, τη δύο ετών Φοίβη.

Δανάη Μπάρκα: "Προέρχομαι κι εγώ από μια οικογένεια διαφορετική για κάποιους"

Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης

Η 52χρονη τραγουδίστρια περνάει κατά εννέα χρόνια τον σύζυγό της και κιθαρίστα Μπομπ Κατσιώνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι, στις 31 Αυγούστου μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.