Επιστρέφει μια από τις πιο πολυαγαπημένες κωμικές σειρές

28.04.2021
Επιστρέφει μια από τις πιο πολυαγαπημένες κωμικές σειρές
Όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια και οι ηθοποιοί που θα πάρουν μέρος

Η τηλεοπτική σειρά «How I Met Your Mother» πρόκειται να κάνει την επιστροφή της με τίτλο «How I Met Your Father», ενώ αυτή τη φορά θα δούμε την Hilary Duff σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Sophie, η οποία λέει στον γιο της την ιστορία του πώς γνώρισε τον πατέρα του.

Jennifer Aniston: Είναι επίσημο: Το ένα από τα δύο μωρά που ήταν να έρθουν στην οικογένεια, δεν θα έρθει, τελικά

Τη σειρά υπογράφουν οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, που βρίσκονται πίσω από τα "This is Us" και "Love, Victor". Αυτό που ακόμη δεν είναι γνωστό, είναι το αν η νέα εκδοχή θα συνδέεται με την πρωτότυπη σειρά με κάποιον τρόπο.

Ο "Mr Big" του "Sex and the City" αποκαλύπτει ποιο ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο της σειράς

«Ήμουν απίστευτα τυχερή στην καριέρα μου που έπαιξα μερικούς υπέροχους χαρακτήρες και ανυπομονώ να αναλάβω το ρόλο της Sophie. Ως τεράστια φαν του πρωτότυπου είναι τιμή μου να παίξω αλλά αισθάνομαι και λίγο αγχωμένη, που ο Carter και ο Creg μου εμπιστεύονται τη συνέχεια του 'πνευματικού μωρού' τους», είπε η Hilary Duff.

Το «How I Met Your Mother» προβλήθηκε στο CBS για εννέα σεζόν από το 2005 μέχρι το 2014. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel και Alyson Hannigan, με αφηγητή τον Bob Saget. Δεν είναι η πρώτη προσπάθεια που γίνεται να κυκλοφορήσει ένα σίκουελ του πολυαγαπημένου show, καθώς το CBS είχε παραγγείλει έναν πιλότο το 2013, με πρωταγωνίστρια την Greta Gerwig και τη Meg Ryan ως αφηγήτρια, αλλά τελικά η προσπάθεια δεν προχώρησε.