Nicole Kidman: Σε νέα σειρά με τον πιο μυστηριώδη ρόλο της καριέρας της

29.04.2021
Nicole Kidman: Σε νέα σειρά με τον πιο μυστηριώδη ρόλο της καριέρας της
To trailer για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Nicole Kidman, Nine Perfect Strangers, έκανε την εμφάνιση του στο Twitter λίγο πριν από την τηλεοπτική μετάδοση των Όσκαρ του 2021. Και από ότι διαπιστώσαμε στο σύντομο trailer διάρκειας 30 δευτερολέπτων, η Kidman ερμηνεύει έναν ρόλο εντελώς αντίθετο με αυτούς που είδαμε στα Big Little Lies και Undoing.

Το Nine Perfect Strangers μεταφέρει τους θεατές στο boutique θέρετρο Tranquillum, όπου η Kidman παίζει τον ρόλο της Masha, μιας ειδικής θεραπεύτριας για θέματα υγείας και ευεξίας που καθοδηγεί μια ομάδα εννέα ξένων. Το ειδυλλιακό περιβάλλον του Tranquillum υπόσχεται ανάπαυλα από τον έξω κόσμο. Ωστόσο, σύμφωνα με την Masha, μια «γυναίκα σε μια αποστολή να αναζωογονήσει το μυαλό και το σώμα τους», εάν οι εννέα «ασθενείς» θέλουν να γίνουν καλά και να θεραπευτούν, πρέπει να «παραδοθούν» σε αυτήν.

Σύμφωνα με το trailer, η Kidman μοιάζει περισσότερο με μια υποχθόνια αρχηγό αίρεσης και οι «ξένοι» φαίνεται να αντιμετωπίζουν τρομερά προβλήματα. Στη σειρά παίζει και η Melissa McCarthy ως «Francis», που είναι «μια κακότυχη μυθιστοριογράφος ρομάντζων της οποίας ο εκδότης απέρριψε το τελευταίο χειρόγραφο της».

Nicole Kidman: Τα προβλήματα υγείας που της άφησαν δυο πρόσφατοι ρόλοι της

Ο Michael Shannon είναι ο Napoleon, σύζυγος της Heathe (στον ρόλο η Asher Keddie) και πατέρας της Zoe (στο ρόλο η Grace Van Patten). Στη σειρά θα παίζουν επίσης οι Regina Hall, Luke Evans, Bobby Cannavale, Samara Weaving.

Το Nine Perfect Strangers γυρίστηκε στην Αυστραλία, την πατρίδα της Kidman και συν-σεναριογράφος είναι ο David E. Kelly ο οποίος ήταν πίσω και από The Undoing και το Big Little Lies, τις δύο σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε η Kidman.

Η σειρά θα προβληθεί προς το τέλος της χρονιάς.