Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Παντρεύτηκαν σε στενό οικογειακό κύκλο και το ανακοίνωσαν με αυτό τον τρόπο

04.05.2021
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Παντρεύτηκαν σε στενό οικογειακό κύκλο και το ανακοίνωσαν με αυτό τον τρόπο
Μυστικός γάμος για τη δημοφιλή πολιτικό και τον σπυοδαίο συνθέτη, σύντροφό της ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης.

Μετά το διαζύγιό της από τον Μάνο Πενθερουδάκη, η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει βρει ξανά την ευτυχία στο πλευρό του Μίνου Μάτσα, ο οποίος, για την ιστορία, υπήρξε σύντροφος της Μαρίας Κίτσου στο παρελθόν.

Ύστερα από ένα μικρό διάστημα κατά το οποίο οι δυο τους ήταν κάπως... διακριτικοί, πολύ σύντομα μόνο δεν κρύβονται αλλά βροντοφωνάζουν και πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Φαίνεται ότι, ενάμιση χρόνο μετά, η σχέση τους πέρασε σε άλλο επίπεδο και οι δυο τους αποφάσισαν να την επισημοποιήσουν. Την αποκάλυψη έκανε με μία πολύ όμορφη -αν και πολύ διακριτκή- ανάρτηση η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε πριν από λίγο, ο φακός εστιάζει στα χέρια του ζεύγους, τα οποία είναι μπλεγμένα με αγάπη και στα δάχτυλά τους ξεχωρίζουν οι βέρες. Πρόκειται, όμως, για τα αριστερά τους χέρια και παρά το γεγονός του λευκού φορέματος που φορά εκείνη και παραπέμπει άμεσα σε νυφικό, ένα πρώτο ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν.

Ιδού τι γράφει στη λεζάντα η κυρία Κεφαλογιάννη και αναμένουμε τις εξηγήσεις, σύντομα. Η ώρα η καλή...

“Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.”
Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη.


Τελικά, όπως έγινε γνωστό από αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαίρης Αυγερινοπούλου στο asisters.gr το ζευγάρι παντρεύτηκε, ενώπιων Θεού και ανθρώπων, σε στενό οικογειακό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γάμος τελέστηκε χθες, 3/5/2021, στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα στις Σπέτσες, με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ είχαν προηγηθεί οι απαραίτητοι έλεγχοι με rapid tests για τον Covid.

Στο πλευρό της νύφης η μητέρα της Ελένη Κεφαλογιάννη-Βαρδινογιάννη, ο θείος της Γιώργος Βαρδινογιάννης αλλά και οι δύο της αδελφές Χριστίνα και Δανάη.

Στο πλευρό του γαμπρού, ο πατριάρχης της οικογένειας Μάκης Μάτσας η σύζυγός του Ρούλα, η αδελφή του Μαργαρίτα Μάτσα με τον σύζυγό της Γιώργο Φραγκογιάννη και την κόρη τους Ίρμα.

Η νύφη, φορώντας ένα λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα, δικής της δημιουργίας, έφτασε στον χώρο μαζί με τον γαμπρό- -και οι δύο έρχονται από δεύτερο γάμο- με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της τεράστιας δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Βίον ανθόσπαρτον!