Halle Berry: Το μεγάλο ψέμα που έκανε όλους να πιστέψουν σαν αλήθεια τη βραδιά των Oscars

04.05.2021
Halle Berry: Το μεγάλο ψέμα που έκανε όλους να πιστέψουν σαν αλήθεια τη βραδιά των Oscars
Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού ήταν, πραγματικά, ιδιαίτερα εντυπωσιακή, όμως, τελικά ήταν λίγο "μούφα"!

Η 93η τελετή απονομής των βραβείων Oscar ανήκει πια στο παρελθόν. Οι υψηλές προσδοκίες των παραγωγών για μια βραδιά τελείως διαφορετική από τις άλλες που να θυμίζει κινηματογραφική ταινία δεν είναι βέβαιο ότι εκπληρώθηκαν καθώς η αίσθηση που άφησε το όλο εγχείρημα ήταν μάλλον χλιαρή στο σύνολό της, όμως νικητές έχουμε και ευτράπελα επίσης.

H Halle Berry ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στην πρόσφατη τελετή για τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Με μία εντυπωσιακή custom-made Dolce and Gabbana τουαλέτα σε μωβ αποχρώσεις, η 54χρονη σταρ έκανε τα κεφάλια να γυρίσουν και για έναν ακόμη λόγο.

Ύστερα από πολλά χρόνια με μακριά μαλλιά, η Halle Berry εμφανίστηκε με ένα κοντό, σούπερ μοντέρνο bob κούρεμα που κέρδισε τα εύσημα. Στην πραγματικότητα, όμως, επρόκειτο για... περούκα! Και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η σταρ με μια ανάρτηση.

"Oscar bob...just kidding", έγραψε στη λεζάντα η Halle και ιδού:

Για την ιστορία, η Halle Berry έχει γράψει τη δική της ιστορία στον θεσμό των Oscars όταν το 2002 κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Monster's Ball". Ήταν η πρώτη αφροαμερικανίδα ηθοποιός που βρέθηκε ποτέ σε αυτή τη θέση, ανοίγοντας τον δρόμο για όσες ακολούθησαν.