«Άγριες Μέλισσες»: Το γλυκό φιλί του Κωνσταντή για τη γιορτή της μητέρας [video]

10.05.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Το γλυκό φιλί του Κωνσταντή για τη γιορτή της μητέρας [video]
Γιατί, ναι, και στο Διαφάνι τις τιμούν της μανάδες τους, όπως τους πρέπει.

Η γιορτή της μητέρας χθες (9/5/2021) και με την αφορμή γέμισαν τα social media ευχές, λουλούδια, αγκαλιές και φωτογραφίες αφιερωμένες στην πιο ιερή οικογενειακή σχέση που υπάρχει.

Από τις διάφορες αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε, εδώ, σήμερα, θα σταθούμε σε μία που είδαμε σε σελίδα αφιερωμένη στον "Κωνσταντή Σεβαστό" (a.k.a. Γιάννης Κουκουράκης) όπου τον βλέπουμε να φιλά τρυφερά την τηλεοπτική του μητέρα, "Μυρσίνη Σεβαστού", την οποία, φυσικά, ερμηνεύει αριστοτεχνικά η Κατερίνα Διδασκάλου. Ιδού:

Στον ίδιο λογαριασμό, μερικούς μήνες πριν, βλέπουμε την Κατερίνα Διδασκάλου να απολαμβάνει τα φιλιά και των δυο τηλεοπτικών γιών της, ταυτόχρονα. Από τη μια μεριά ο "Κωνσταντής" από την άλλη ο "Νικηφόρος", κατά κόσμον, Αναστάσης Ροϊλός.

Στα νεότερα από το... μέτωπο, τώρα, ας δούμε τι να περιμένουμε στις Άγριες Μέλισες στο σημερινό [10/5/2021] πρώτο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα .

Ο Μιλτιάδης, μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν.
Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας.
Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδελφών Σταμίρη, αλλά και του Νικηφόρου, δε θα είναι πια ίδιες.
Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν.
Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα.