Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι φήμες που τους θέλουν ξανά μαζί, οι κοινές διακοπές και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

11.05.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι φήμες που τους θέλουν ξανά μαζί, οι κοινές διακοπές και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Έχουμε και πάλι μαζί τους Bennifer, 17 χρόνια μετά την ματαίωση του γάμου τους στο "παρά πέντε";

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez οι φήμες έφεραν την JLo στην αγκαλιά του Ben Affleck και τώρα, υπάρχουν και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές. Οι εικόνες των δύο διάσημων "πρώην" που ίσως έχουν γίνει "νυν" ξανά, έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στους απανταχού θαυμαστές τους. Και όχι αδίκως, εδώ που τα λέμε...

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" το παράνομο (;) ζευγάρι στο αεροδρόμιο της Μοντάνα την Κυριακή. Και οι δυο τους ήταν, ομολογουμένως, σχετικά κατηφείς, όμως όταν προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, τους είδαμε και χέρι χέρι και στο ίδιο αυτοκίνητο -εκείνος στο τιμόνι και εκείνη στη θέση του συνοδηγού.

Ιδού οι εν λόγω φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν αρχικά από την DailyMail και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Πληροφορίες θέλουν τους Bennifer να έχουν περάσει λίγες μέρες μαζί σε exclisive resort στην Μοντάνα και παρόλο που πηγές κοντά τους μέχρι τώρα υποστήριζαν με πάθος ότι "οι δυο τους δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι φίλοι και 'στέκονται' ο ένας στον άλλο", τώρα μάλλον... σιωπούν μέχρι να δουν κι εκείνοι πού οδηγεί αυτή η πορεία.

Για την ιστορία, το ζεύγος γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Gigli" που παίχτηκε στους κινηματογράφους το 2003. Η ταινία έμεινε στην ιστορία ως μια τεράστια αποτυχία, όμως αποτέλεσε τη σπίθα για έναν έρωτα που κράτησε δυο χρόνια, οδήγησε σε αρραβώνα και έληξε πολύ άδοξα (τουλάχιστον για τους πολλούς) λίγο πριν από τον γάμο.

Για τον καιρό εκείνο -και τον χωρισμό που λέγεται ότι είχε κοστίσει πάρα πολύ στην JLo- είχε μιλήσει δημόσια το Affleck πριν από μερικά χρόνια, εκφράζοντας την ευχή του να είχε αντιληφθεί νωρίτερα πόσο σημαντικό ήταν να έχει ο ίδιος τον έλεγχο της ζωής του.

Εκείνο τον καιρό έπρεπε να διαχειριστώ τα δικά μου προσωπικά προβλήματα και φιλοδοξίες και αντί γι' αυτό, βρισκόμουν στο φως των προβολέων συνέχεια. Για άλλους λόγους. Ένιωθα σαν χάμστερ στο κλουβί που γυρίζει χωρίς λόγο στη ρόδα του όλη μέρα, τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσα", ομολόγησε ο Άφλεκ προσθέτοντας ότι "οδηγούσε τον εαυτό του σε λάθος κατεύθυνση".

Στο τέλος έγινα γραφικός. Ήμουν 25 χρονών, έπαιρνα όλους τους ρόλους με τα πολλά λεφτά και προφανώς έχασα τον δρόμο μου. Προσπάθησα να καταλάβω τι ήθελα να κάνω. Ένιωθα να ασφυκτιώ. Ήμουν δυστυχισμένος