Νίκος Βέρτης: Πέρασε τη νύχτα του σε καταφύγιο στο Ισραήλ

12.05.2021
Νίκος Βέρτης: Πέρασε τη νύχτα του σε καταφύγιο στο Ισραήλ
Νύχτα-θρίλερ για το γνωστό τραγουδιστή

Ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στο Τελ Αβίβ με τους μουσικούς του για να κάνει συναυλίες, πέρασε μια νύχτα τρόμου, μετά από τις 110 ρουκέτες που έπεσαν χθες στο Τελ Αβίβ στην πρωτεύουσα του Ισραήλ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την περίοδο, συμβαίνει μια στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, με ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινική δίωξη για βιασμό και απόπειρα βιασμού κατά συρροή

Μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό", προβλήθηκε βίντεο από την ώρα που η ορχήστρα του γνωστού τραγουδιστή έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και ακούγονται οι σειρήνες του πολέμου. Στο βίντεο φαίνεται πλήθος κόσμου να τρέχει να σωθεί και να κατευθύνεται προς το καταφύγιο. ​"Άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Μας πήγαν σε καταφύγιο και μείναμε 1,5 με 2 ώρες. Μετά βγήκαμε και μας έφεραν με λεωφορείο στο ξενοδοχείο και μας δώσανε κάποιες οδηγίες, γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρξει συνέχεια", είπε συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως επικοινώνησε με γνωστό τραγουδιστή , ο οποίος του είπε ότι είναι καλά, αλλά είναι αρκετά αναστατωμένος.

Ξανά στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος

Πριν μερικές εβδομάδες, δημοσίευμα της Jerusalem Post ανέφερε: "Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena στην πρώτη διεθνή συναυλία από τότε που ο κορονοϊός σταμάτησε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας του".