Master Chef: Παίκτης του reality θα συμμετέχει σε ταινίες πορνό

12.05.2021
Master Chef: Παίκτης του reality θα συμμετέχει σε ταινίες πορνό
"Θα είμαι εκεί να με καμαρώσετε"

Έτοιμος να κάνει στροφή στα επαγγελματικά του σχέδια φαίνεται πως είναι ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef.

"Είσαι το ταίρι μου": Αυτές ήθελαν αρχικά για το ρόλο της Βίκυς

Ο πρώην παίκτης του reality μαγειρικής επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του πορνό μέσω της εκπομπής "Ευτυχείτε".

"Τον Δημήτρη Σειρηνάκη τον ξέρω από 16 ετών, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές για συνεργασίες και είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου, νομίζω τον άλλο μήνα, με ένα κανάλι που δεν μου έκανε καμία πρόταση όλο αυτό τον χρόνο. Περιμένω να τελειώσει αυτό το δέσιμο που έχουμε υπογράψει" είπε ο ίδιος.

Άκης Πετρετζίκης: Αγνώριστος λίγο πριν γίνει μπαμπάς (φωτογραφία)

"Θα κάνω κι άλλα γιατί είμαι άνθρωπος που δεν σταματάει να κάνει πράγματα. Και ειδικά σε αυτούς που με έκαναν να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο, θα τους δείξω κάτι πάρα πολύ ωραίο. Είναι κρίμα να 'δένεις' άτομα για τόσο καιρό και να μην τους κάνεις τίποτα", συμπλήρωσε.

"Είμαι μόνος μου αυτή τη στιγμή, δεν ενοχλώ κανένα. Δεν έχω παιδιά, δεν έχω τίποτα. Μπορώ να παίξω λιγάκι ακόμα. Και αν ο κ. Σειρηνάκης μού κάνει μια πρόταση, μόλις τελειώσει το συμβόλαιο, εγώ είμαι ορεξάτος να κάνω μαγειρική και σεξ. Όταν είσαι σχεδόν 57 χρονών και μια εταιρία τέτοια σου κάνει μια πρόταση, εγώ δεν θα πω όχι. Θα είμαι εκεί να με καμαρώσετε" είπε επίσης ο Διονύσης Πρώιος.