Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια: Η τρυφερή ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού

15.05.2021
Ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια: Η τρυφερή ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού
47 κεράκια θα σβήσει σήμερα (15/5/2021) ο Υπουργός Υγείας.

Γενέθλια για τον Βασίλη Κικίλια σήμερα και οι ευχές καταφθάνουν και διαδικτυακά. Πρώτη που του ευχήθηκε, φυσικά, ήταν η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία, για την περίσταση δεν επέλεξε κοινή τους φωτογραφία.

"Χρόνια πολλά #myman❤️", διβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε με την αφορμή.


Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019 και υποδέχτηκαν τον γιο τους τα Χριστούγεννα του 2020. Το αγοράκι, που λέγεται ότι θα έχει δυο όνοματα, Παναγιώτης Αντώνιος, είναι το πρώτο παιδί για τον Βασίλη Κικίλια και το τέταρτο για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο (1996-2014) έχει την 23χρονη Αμαλία, την 21ός ετών Αλεξάνδρα και τον 13 ετών Μάξιμο.

Μιλώντας πρόσφατα στην Όλγα Λαφαζάνη για την εκπομπή "Happy Day", για την εμπειρία, η Τζένη Μπαλατσινού υπογράμμισε τα εξής: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα…Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε". Όσο για τον ευτυχή "χαζομπαμπά"; "Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας", δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού.