Ben Affleck: Έστελνε ερωτικά γράμματα στη Jennifer Lopez πριν χωρίσει με τον Alex Rodriguez

16.05.2021
Ben Affleck: Έστελνε ερωτικά γράμματα στη Jennifer Lopez πριν χωρίσει με τον Alex Rodriguez
Χμ!! Δεν μας τα λέει καλά η JLo.

Οι υποστηρικτές των Bennifer είναι τρελά ενθουσιασμένοι τελευταία. Εκτός από τις πρόσφατες αναφορές ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ενδέχεται να έχουν ξαναρχίσει το ρομάντζο τους μετά από 17 χρόνια, το ΤΜΖ αναφέρει ότι ο ηθοποιός του Justice League την «είχε πλημμυρίσει με emails» από τον Φεβρουάριο. Προφανώς, τα email ήταν κάτι περισσότερο από σημειώσεις μεταξύ φίλων. Σε αυτά, ο Affleck φέρεται να εξέφραζε την «αγάπη και την λαχτάρα του για την Jen» και να της κάνει κομπλίμεντα για τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σετ του Shotgun Wedding.

Αν αυτή η αναφορά είναι αληθινή, ο Affleck φέρεται να έγραψε στα email ότι εύχεται να μπορούσε να είναι με την Lopez στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γυρίστηκε η ταινία της. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να το κάνει επειδή γύριζε το The Tender Bar στη Βοστώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα email είχαν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και έλεγαν πράγματα του τύπου ότι ο Affleck ήθελε να «κερδίσει την καρδιά της» με τα γραπτά του. Η ανταλλαγή των email τους υποτίθεται ότι κράτησε μέχρι το γύρισμα του Shotgun Wedding στα τέλη Απριλίου.

Αν και αυτή είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη εν μέσω ανεξέλεγκτων φημών ότι το πρώην ζευγάρι είναι πάλι μαζί, οι οπαδοί των Bennifer εξακολουθούν να προσπαθούν να επεξεργαστούν τις πρόσφατες φήμες ότι οι δύο βρίσκονται επί του παρόντος σε διακοπές στη Μοντάνα. Σύμφωνα με το Ε! News, το ζευγάρι πέταξε μαζί στο Yellowstone Club για να περάσει χρόνο «μόνο οι δύο τους» μετά την εκδήλωση Vax Live στις 2 Μαΐου. «Πάντα είχαν επαφή και είχαν δυνατή σχέση», αποκάλυψε μια πηγή. «Τελικά η Jen είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί του και να δει πού μπορεί να οδηγήσει αυτό».

Η J.Lo και ο Affleck είναι «πολύ άνετοι μαζί» είπε η πηγή στο Ε!Νews. «Θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει και είναι πολύ χαρούμενη», συνέχισε η πηγή. «Δεν είχαν πει ποτέ το αντίο και εκείνη πάντα αναρωτιόταν τι θα μπορούσε να είχε γίνει. To timing δεν ήταν ποτέ σωστό και ήταν σε διαφορετικά μέρη μέχρι τώρα». Αυτά τα ερωτικά γράμματα περιπλέκουν λίγο το χρονοδιάγραμμα. Η J.Lo και ο Alex Rodriguez ανακοίνωσαν το χωρισμό τους τον Απρίλιο, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ο Affleck έστειλε αυτά τα email, τα έστειλε πριν από την κυκλοφορία της επίσημης δήλωσης του πρώην ζευγαριού.

Νικολέτα Μακρή