Η Μιμή Ντενίση είχε γενέθλια: Η ανάρτηση της κόρης της συγκίνησε τους πάντες

16.05.2021
Η Μιμή Ντενίση είχε γενέθλια: Η ανάρτηση της κόρης της συγκίνησε τους πάντες
Η σπουδαία ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεατρική επιχειρηματίας έσβησε 68 κεράκια

Η Μιμή Ντενίση είχε γενέθλια χθες (15/5/2021) -όπως και ο Βασίλης Κικίλιας, για την ιστορία- και είχε αρχίσει τους "εορτασμούς" από την παραμονή, με αυτή την ανάρτηση.

"Το δώρο για τα φωτεινά μου γενέθλια ήταν η δεύτερη δόση του εμβολίου!!!! Εντάξει. Έχουμε μεγάλη ταινια μπροστά μας με πολλούς ηθοποιούς κ άπειρους extras..Έτσι θα Νοιώθω πιο ασφαλής!!Αυριο γενέθλια μόνο με οικογενεια γιατί πρέπει να προσέχουμε ακόμα! Του χρόνου θα το κάψουμε όλοι μαζί!!Να είμαστε όλοι υγιείς κ αισιόδοξοι για να κερδίσουμε τον χαμένο καιρο", έγραψε η Μιμή Ντενίση την παραμονή των γενεθλίων της, συνοδεύοντας μια πολύ φωτεινή και αισιόδοξη φωτογραφία της.

Ανήμερα της γιορτής, η ανάρτησή της ήταν ένα repost των διαδικτυακών ευχών της μοναχοκόρης της, Μαριτίνας, με την οποία έχουν πάρα πολύ στενή σχέση που έχει γίνει ακόμη πιο δυνατή από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έφυγε από τη ζωή η κυρία Μαρία Ντενίση, μητέρα της Μιμής, την οποία λάτρευαν και οι δύο.

Χθες, λοιπόν, η Μαριτίνα ευχήθηκε στην αγαπημένη της μητέρα με μια γλυκύτατη κοινή τους φωτογραφία και μια ακόμη πιο γλυκιά ανάρτηση που μας συγκίνησε:

"Χρόνια πολλά στον άνθρωπο μου, στην δύναμη μου, στην έμπνευση μου, στην υπερηφάνεια μου, στον γιατρό μου, στην κολλητή μου, στην μαμά μου! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά. Με κανείς υπερήφανη κάθε μέρα! Σε αγαπάω άπειρα!", γράφει η Μαριτίνα και ιδού:

Η Μαριτίνα είναι 21ός ετών, σπουδάζει τουριστικά στην Κύπρο και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται δημόσισα τα αισθηματά της για τη μητέρα της.