Jennifer Lawrence: Άκου την απίστευτη αντίδραση της όταν έμαθε για την πιθανή επανασύνδεση Lopez - Affleck

17.05.2021
Jennifer Lawrence: Άκου την απίστευτη αντίδραση της όταν έμαθε για την πιθανή επανασύνδεση Lopez - Affleck
Λίγα ζευγάρια διασήμων έχουν προσελκύσει τόσο πολύ την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ή οι «Bennifer», όπως τους ονόμασαν τα ταμπλόιντ πριν από δύο περίπου δεκαετίες. Σήμερα, 17 χρόνια μετά αφότου ο καθένας τράβηξε διαφορετικό δρόμο, υπάρχουν πληροφορίες ότι το πρώην ζευγάρι τα έχει πάλι βρει και μια συνάδελφός τους δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά της στο άκουσμα των καλών νέων.

Συγκεκριμένα, ενώ ηχογραφούσε ένα επεισόδιο του podcast The B * tch Bible της Jackie Schimmel, η βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence σταμάτησε τη συζήτηση φωνάζοντας «Breaking f*cking news». «Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ξανά μαζί». Όπως ήταν αναμενόμενο κανένας από αυτούς που ήταν εκεί δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Βρίσκονται στη Μοντάνα», συνέχισε η Lawrence, προσθέτοντας, «βρίσκονται μαζί σε διακοπές τώρα».

Εκτός από το ότι είναι μια απίστευτη ηθοποιός, η Lawrence είναι από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στο Χόλιγουντ επειδή είναι πολύ προσιτή. Είναι αστεία, προσγειωμένη και φαίνεται περισσότερο σαν «ένας άνθρωπος από εμάς». Η αντίδρασή της σε αυτή την είδηση είναι αυτό που θα κάναμε όλες μας όταν ακούσαμε για το ζευγάρι. Και ενώ ορισμένοι ακροατές μπορεί να έχουν ανακαλύψει για πρώτη φορά τον όρο Bennifer ακούγοντας το podcast, τα νέα για την επανσύνδεση των δύο ηθοποιών ήταν ίσως το πιο καυτό θέμα εδώ και αρκετές ημέρες.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Alex Rodriguez δεν είχε ανάλογη αντίδραση με αυτή της Lawrence. Και δικαιολογημένα, βέβαια.