Cara Delevingne: Πουλάει βίντεο με το πιο κρυφό σημείο του σώματός της για φιλανθρωπικούς σκοπούς

17.05.2021
Cara Delevingne: Πουλάει βίντεο με το πιο κρυφό σημείο του σώματός της για φιλανθρωπικούς σκοπούς
Το μοντέλο, ηθοποιός και συν-ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας με sex toys μπαίνει στο trend του NFT (Non-Fungible Token, δηλαδή «Μη Ανταλλάξιμα Νομίσματα» στα ελληνικά, που είναι ένας τύπος ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου), με ένα κλιπάκι διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Στο βίντεο η Delevingne στέκεται μπροστά από τη θάλασσα, χωρίς να φοράει μπλούζα αλλά καλύπτοντας τα στήθη της. «Η πρώτη μου λέξη ήταν “δικό μου”», λέει με ήρεμη φωνή. «Για μένα αυτό σημαίνει κάτι που είναι περισσότερο δικό μου – το αιδοίο μου. Μου ανήκει. Είναι δικό μου και κανενός άλλου. Διαλέγω τι κάνω με αυτό. Και κανείς δεν μπορεί να το πάρει μακριά από μένα». Είναι ένα αξιοθαύμαστο μήνυμα ιδιοκτησίας του ίδιου του σώματος, ωστόσο ίσως υπονομεύεται ελαφρώς από το γεγονός ότι το βίντεο διατίθεται προς πώληση. Τι εννοούμε;

Το κομμάτι έρχεται σε συνεργασία με τον ανώνυμο καλλιτέχνη Chemical X, ο οποίος κάποτε δημιούργησε δύο γιγαντιαίες τοιχογραφίες από 10.000 χάπια έκσταση, ως μέρος μιας συλλογής μοναδικών έργων τέχνης NFT. Εκτός από τη Delevingne, θα υπάρξει σειρά βίντεο NFT, που θα περιλαμβάνει τους Fatboy Slim, Dave Stewart των Eurythmics και ηλεκτρονικό ντουέτο Orbital.

«Αυτό το βίντεο είναι μια ισχυρή αλλά προσωπική δήλωση προθέσεων», λέει το site. «Η υποστήριξη της Cara για γυναίκες και κορίτσια και την κοινότητα LGBTQ είναι μια από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από το ίδρυμά της και την απόφασή της να κάνει αυτό το έργο τέχνης με τον Chemical X.».

Την Πέμπτη ξεκίνησε η υποβολή προσφορών θα διαρκέσει επτά ημέρες και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Cara Delevingne το οποίο υποστηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών, την κοινότητα LGBTQ +, την ψυχική υγεία και περιβαλλοντικά θέματα. Με τις τιμές των NFT να φτάνουν σε τρελά ύψη τους τελευταίους δύο μήνες, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Delevingne θα συγκεντρώσει πολλά χρήματα για το ίδρυμά της με αυτό το νέο κομμάτι.