Demi Lovato: Αυτοπροσδιορίστηκε ως non binary άτομο

19.05.2021
Demi Lovato: Αυτοπροσδιορίστηκε ως non binary άτομο
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μιλάει ανοιχτά για την προσπάθεια της να αποδεχτεί τον εαυτό της.

Η Demi Lovato, γνωστή Disney star και επιτυχημένη τραγουδίστρια στην Αμερική, αποκάλυψε στο podcast της ότι αυτοπροσδιορίζεται ως non binary άτομο, δηλαδή μη δυαδικό, και πλέον ζητά από όλους να χρησιμοποιούν τις αντωνυμίες τους/των όταν απευθύνονται στο πρόσωπό τους. Τα non binary άτομα δεν δέχονται την έννοια του φύλου και δεν προσδιορίζουν τον εαυτό τους ανάλογα με τα γεννητικά όργανα με τα οποία γεννήθηκαν.

Ariana Grande: Παντρεύτηκε κρυφά με τον Dalton Gomez!

"Πιστεύω ότι αυτό αντιπροσωπεύει την ρευστότητα που νιώθω στην έκφραση του φύλου μου" είπε η ίδια. "Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δούλευα πάνω στη θεραπεία μου και τον αυτοστοχασμό. Και μέσα από αυτή τη δουλειά είχα την αποκάλυψη ότι αυτοπροσδιορίζομαι ως μη δυαδικό άτομο. Έτσι θα αλλάξω τις αντωνυμίες για εμένα σε τους/οι. Νιώθω ότι αυτό με κάνει να νιώθω πιο αυθεντικοί και αληθινοί στο άτομο που ξέρω ότι είμαι και ακόμα ανακαλύπτω", συμπλήρωσε η ίδια.

"Νομίζω ότι ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν επειδή αγνοούσα την αλήθεια μου και καταπίεζα το τι άτομο ήμουν πραγματικά για να ικανοποιήσω τους στιλίστες και τους συνεργάτες, ακόμα και τους θαυμαστές που με ήθελαν να είμαι αυτή η σέξι ποπ σταρ που θα έχει ένα συγκεκριμένο look" είπε ολοκληρώνοντας.

Cara Delevingne: Πουλάει βίντεο με το πιο κρυφό σημείο του σώματός της για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Το 2018, η Lovato είχε μια περιπέτεια με την υγεία της, όταν παραλίγο να χάσει τη ζωή της από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για τη μάχη με τον εθισμό της, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντοκυμαντέρ που καλύπτει αυτήν της την εμπειρία, με τίτλο Dancing with the Devil.